Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Liam Hemsworth újra eljegyezte Miley Cyrust?

Europress
Liam Hemsworth újra eljegyezte Miley Cyrust?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Árulkodó fotót készítettek az énekesnőről, a gyűrűsujján egy nagy gyémánt gyűrű látható...

Nézd meg és döntsd el te magad, szerinted eljegyzési gyűrű-e az a méretes kő, amit Miley a bal gyűrűsujján visel!

Kép
forrás: Europress

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Liam és Miley újrakezdték kapcsolatukat, együtt töltötték a szilvesztert, egyre több helyen mutatkoznak kéz a kézben, összebújva...most pedig ezzel a képpel még inkább arra gyanakszunk, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták: eljegyezve. A fenti képen szereplő gyűrű kísértetiesen hasonlít arra, amit Miley akkor viselt, mikor Liam menyasszonya volt:

Kép

A pár 2013 szeptemberében bontotta fel eljegyzését, és már előtte is voltak mosolyszünetek.

Liam egy hétre rá már másik csajjal hetyegett, de állítólag még 2013 decemberében nagyon próbálkozott visszanyerni exe szívét, majd tett egy próbát Nina Dobrev kegyeiért, és 2015 júliusában Maika Monroe-val randizgatott. Aztán 2015 októberében vallotta be egy interjúban, hogy 5 éves kapcsolatuk után hiába telt el már több mint 2 év, nem fogja tudni elfelejteni a botrányhős énekesnőt.

Eközben Miley teljes ámokfutásba és magamutogatásba kezdett, 2014 júliusában Michael Williams-szel kavart, 2014 szeptemberében még azt mondta, Liamet szereti, de 2014 novemberében már Arnold Schwarzenegger fiával járt, majd 2015-ben egész sokáig volt egy leszbikus kitérője Stella Maxwell modellel, aztán 2015 szeptemberében egy 21 évvel idősebb pasival kavart.

Most pedig úgy tűnik, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, sőt az eljegyzésnek is újra nekifutnak, de egyelőre még nem erősítették meg a dolgot.

Szerinted tényleg újra jegyben járnak?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!