Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Dobó Katát hasonmása "helyettesíti" az új magyar sorozatban

Dobó Katát hasonmása "helyettesíti" az új magyar sorozatban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Csak színház és más semmi című új magyar sorozatba megtalálták a színésznő fiatal mását!

A Duna tévé új sorozata, a Csak színház és más semmi a tíz évvel ezelőtti nagysikerű Csak szex és más semmi film alapján indult el egy kicsit, ám most hatrászes tévésorozatot csináltak.

A budapesti színházi világot mutatja be a történet, a Thalia színházban játszódik, a főszereplők maradtak, Schell JuditSchell Juditszínésznő1cikk0galéria0videóMég több róla és Csányi SándorCsányi SándorSzínész4cikk0galéria0videóMég több róla, de kicsit csavartak a felálláson: Judit színésznőt, Sándor pedig rendezőt alakít, és bár a filmben beteljesült a szerelmük, itt épp válófélben vannak.A további részleteket inkább nem áruljuk el, nézd majd meg a saját szemeddel vasárnaptól!

A szereplőválasztásban igazi érdekesség Mikecz Estilla (aki a Barátok köztből lehet sokaknak ismerős, ő volt Kinga lakótársa), aki sokak szerint kísértetiesen hasonlít a fiatal Dobó Katára. Kata a filmben szerepelt, de a sorozat sztorijából kihagyták karakterét, mégis izgalmas, hogy a rá nagyon hasonlító fiatal színésznő is szerepet kapott.

Kép

Ebből a videóból kiderül, hogy Estilla nem Schell JuditSchell Juditszínésznő1cikk0galéria0videóMég több róla barátnőjét fogja alakítani, mint anno Dobó KataDobó Kataszínésznő17cikk0galéria1videóMég több róla, hanem Csányi SándorCsányi SándorSzínész4cikk0galéria0videóMég több róla szeretőjét:

Mit szólsz, szerinted izgalmas lesz az új sorozat?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!