Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Guy Ritchie elperelné közös fiukat Madonnától

Europress
Guy Ritchie elperelné közös fiukat Madonnától
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A híres rendezőnek elege lett abból, hogy a 15 éves Rocco folyamatosan csak panaszkodik az anyjára és egyre rosszabb dolgokat mesél a kapcsolatukról...

A legújabb hírek szerint Guy RitchieGuy Ritchierendező, producer, forgatókönyvíró1cikk0galéria1videóMég több róla már egy ügyvédet is felfogadott, hogy véghez vigye a célját világhírű ex-feleségével szemben. Közös 15 éves fiuk Rocco, ugyanis arra kérte, hogy vegye magához őt Londonba, mivel elege lett MadonnaMadonnaénekesnő, színésznő52cikk5galéria5videóMég több róla viselkedéséből. A híresség állítólag túlzottan kontrollálni akarja a fiát, viszont amikor turnézik, akkor tudomást sem vesz róla. Viszont a tininek az összes utazásán részt kell vennie, ami Guy szerint nincs jó hatással a fiúra.

Rocconak állítólag abból is elege lett, hogy édesanyja olyan fotókat oszt meg az Instagramján, amikkel leégeti őt, ezért a fiú le is tiltotta az énekesnőt az acccountjáról.

Guy és új családja szívesen magához venné Roccót, mivel mind jól kijönnek egymással
Guy és új családja szívesen magához venné Roccót, mivel mind jól kijönnek egymással

Szerinted is rossz hatással van MadonnaMadonnaénekesnő, színésznő52cikk5galéria5videóMég több róla életstílusa a tinédzser fiára?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!