Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Macaulay Culkin visszatért a Reszkessetek betörők Kevinjeként

Macaulay Culkin visszatért a Reszkessetek betörők Kevinjeként
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
"Nincs karácsony Kevin nélkül!" De elgondolkoztál már rajta, mi lett a cuki kis Kevinnel? Nos, az őt egykor megformáló színésznek van egy elképzelése, milyen depressziós felnőtt vált volna az otthon hagyott kisfiúból...

Macaulay Culkin arcát mindenki ismeri, hiszen a Reszkessetek betörők a legnépszerűbb karácsonyi film, a kis Kevinre mindenki emlékszik. A 35 éves színész ebben a videóban bemutatja, hogy mennyire megviselhette szegény 8 éves kisfiút az a trauma, hogy egyedül hagyták egy hétig karácsonykor, és betörőkkel kellett megküzdenie:

Karácsony van, rohadt karácsony, és az egész család elmegy nyaralni, és elfeledkeznek a rohadt 8 éves fiukról, a 8 éves fiukat egyedül hagyták, egész héten teljesen egyedül. Meg kellett védenem a házamat két pszichopata betörőtől. Csak gyerek voltam, még mindig rémálmaim vannak attól a kopasz őrülttől, aki üldözött. Emlékeztek az idióta testvéremre, de engem elfelejtettek, az univerzum rohadtul legcukibb 8 évesét.

Nos, tény és való hogy a Kevint megformáló színész sokat változott a cuki kisfiúhoz képest!

Szerinted tényleg ilyen felnőtt vált volna Kevinből?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!