Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Macaulay Culkin visszatért a Reszkessetek betörők Kevinjeként

Macaulay Culkin visszatért a Reszkessetek betörők Kevinjeként
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
"Nincs karácsony Kevin nélkül!" De elgondolkoztál már rajta, mi lett a cuki kis Kevinnel? Nos, az őt egykor megformáló színésznek van egy elképzelése, milyen depressziós felnőtt vált volna az otthon hagyott kisfiúból...

Macaulay CulkinMacaulay Culkinszínész5cikk0galéria0videóMég több róla arcát mindenki ismeri, hiszen a Reszkessetek betörők a legnépszerűbb karácsonyi film, a kis Kevinre mindenki emlékszik. A 35 éves színész ebben a videóban bemutatja, hogy mennyire megviselhette szegény 8 éves kisfiút az a trauma, hogy egyedül hagyták egy hétig karácsonykor, és betörőkkel kellett megküzdenie:

Karácsony van, rohadt karácsony, és az egész család elmegy nyaralni, és elfeledkeznek a rohadt 8 éves fiukról, a 8 éves fiukat egyedül hagyták, egész héten teljesen egyedül. Meg kellett védenem a házamat két pszichopata betörőtől. Csak gyerek voltam, még mindig rémálmaim vannak attól a kopasz őrülttől, aki üldözött. Emlékeztek az idióta testvéremre, de engem elfelejtettek, az univerzum rohadtul legcukibb 8 évesét.

Nos, tény és való hogy a Kevint megformáló színész sokat változott a cuki kisfiúhoz képest!

Szerinted tényleg ilyen felnőtt vált volna Kevinből?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!