Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mesebeli sztori: Kendall és Gigi elindította egy hajléktalan srác modellkarrierjét

Mesebeli sztori: Kendall és Gigi elindította egy hajléktalan srác modellkarrierjét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A két sztár fantasztikus dolgot tett, olvasd el a tündérmesébe illő történetet!

Kendall Jenner és Gigi Hadid épp egy fotózáson vettek részt Venice Beachen, amikor találkoztak a 20 éves hajléktalan John Economou-val. A fiú segített a stábnak elkergetni a sirályokat, akik zavarták a munkát, így elegyedett beszédbe a két világsztár modellel. Elmesélte nekik, hogy hogyan jött L.A.-be megvalósítani az álmait, aztán azt is, hogy hogyan utasították vissza több ügynökségtől is.

A helyes fiú - aki az említett partszakaszon élt, mivel nem volt pénze albérletre - hamar belopta magát a modellek szívébe, és végül Kendall úgy döntött: segít neki a vágyott modellkarrier elindításában, mivel nem csak jóképűnek, de kedvesnek és értelmesnek is találta a szerencsétlen sorsú srácot. John azóta dolgozik: szerződést akpott a Two Managementtől és nagyon boldog. Ugyan albérletet még mindig nem talált magának, de ami késik, nem múlik...

Fantasztikusak ezek a lányok és egyáltalán nincsenek elszállva maguktól. Nagyon hálás vagyok nekik a munkáért! Épp jó időben voltam, jó helyen!

- mondta el John a történtek után.

Szerinted is helyes srác?
Szerinted is helyes srác?
Reméljük, fényes karrier áll a fiú előtt!
Reméljük, fényes karrier áll a fiú előtt!

Mit szólsz Kendall és Gigi gesztusához?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!