Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kitálalt Jude Law összetört szívű exe!

Kitálalt Jude Law összetört szívű exe!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Rachel Bourliert összetörte, amikor meglátta, hogy szerelme egy fiatal pszcihológussal randizgat, ezért kitálalt a kapcsolatukról!

A francia Rachel Bourlier év elején jött össze a színésszel, aki kegyetlenül összetörte a 43 éves anyuka szívét. Jude azóta megint egy új nő oldalán mutatkozik, ez késztette Rachelt arra, hogy beszéljen a sztárral való meglehetősen érdekes viszonyáról.

Rachel egy évig járt a sztárral
Rachel egy évig járt a sztárral

Az anyuka elmondta: Jude szinte a kocsija elé vetette magát, amikor a gyerekét vitte iskolába, csak hogy elkérhesse a csinos nő telefonszámát. Innentől kezdve elválaszthatatlanok voltak és Rachel elmondása szerint teljesen egymásra hangolódtak. Az anyuka őrülten beleszeretett a színészbe, aki akkor is Rachel mellett állt, amikor az elveszítette egy unokatestvérét a szörnyű párizsi Charlie Hebdo elleni merényletben. A nő még akkor is Jude-ot támogatta, amikor kapcsolatuk alatt derült ki, hogy egy 24 éves lány, Catherine Harding a színész gyermekével terhes. "Egymás végzetei voltunk" - mondta Rachel.

Épp ezért érte sokként, amikor számára az újságokból derült ki: Jude egy fiatal pszichológusnővel, Phillipa Coannel kezdett randevúzni! Rachel tudta, hogy a színésznek sosem volt jó híre, de nem gondolta, hogy vele is megteszi azt, amit előző szeretőivel. Az anyuka azonnal kiadta a sztár útját, Jude állítólag hiába könyörgött neki, hogy bocsásson meg.

Phillipa a színész legújabb ''trófeája''
forrás: Europress
Phillipa a színész legújabb ''trófeája''

Szerinted egyszer majd jó útra tér és megállapodik valaki mellett a macsó sztár?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Jude Law újra apa lett!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!