Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Saját neméhez vonzódok a Két pasi meg egy kicsi szereplője

Saját neméhez vonzódok a Két pasi meg egy kicsi szereplője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Holland Taylor elárulta, egy nővel randizik, és élete során legtöbbször nők voltak a partnerei.

A Két pasi meg egy kicsi sorozat pénzes pasifaló nagyija, a 72 éves Holland Taylor legutóbbi interjújában mesélt a magánéletéről, és azt is hangsúlyozta, hogy nem kellett színre lépnie leszbikusságát illetően, hiszen soha nem titkolta ezt a dolgot.

Mikor a WNYC riportere megkérdezte, akart-e valaha megházasodni, ezt felelte:

Egy nővel van kapcsolatom, és nem akartam - az én generációmban ez nem egy olyan dolog volt, ami előfordult volna. A partnerem már felvetette - spirituális szempontból, a szív szempontjából, mint egy tett, aminek nagyon nagy a szimbolikus gesztusa, és megvan a vonzereje. De csak egy laza beszélgetés esett róla. De ez nem...ez egy nagyon privát dolog lenne. Nem csinálnám nagy nyilvánosság előtt. De mint egy szimbólum, fogadalom, a másiknak adott szavunk - ez egy csodálatos dolog lenne.
Úgy érzem kicsi kínos erről beszélni. Nagyon küszködöm ezzel, mert nőkkel voltam kapcsolatban legtöbbször, csak nem szoktam erről beszélni, mert nem szeretem a politikát, ami ehhez kapcsolódik, én nem foglalok politikailag állást ezzel kapcsolatban. Szerintem nevetséges, ami ebben az országban megy erről. Szeretnék úgy beszélni a kapcsolataimról és azokról akikkel együtt voltam, hogy ne kérdezze meg rögtön valaki: "Most akkor felvállaltad a másságod?" Nem, nem vállalom fel magam mert eddig sem volt amit ne vállaltam volna fel. Én így élek.
Nagyon nagy a korkülönbség köztünk, ami biztos sok embert sokkol, engem is megijeszt. De hát tudják: "Ha meghal, hát meghal...", ezt neki is elmondtam és nagyon viccesnek találta.

Bár arról nem nyilatkozott, ki is az a bizonyos fiatalabb barátnő, de azt rebesgetik, hogy a 40 éves, magát szexuálisan fluidnak nevezőSarah Paulson a kedvese. Az Amerikai horror sztori sztárja sokszor mutatkozik kettesben Hollanddal, a vörös szőnyeges eseményekre mindig kísérő nélkül érkeznek, majd az egész estét együtt töltik.

Szerinted róla beszélt Holland?

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!