Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Saját neméhez vonzódok a Két pasi meg egy kicsi szereplője

Saját neméhez vonzódok a Két pasi meg egy kicsi szereplője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Holland Taylor elárulta, egy nővel randizik, és élete során legtöbbször nők voltak a partnerei.

A Két pasi meg egy kicsi sorozat pénzes pasifaló nagyija, a 72 éves Holland Taylor legutóbbi interjújában mesélt a magánéletéről, és azt is hangsúlyozta, hogy nem kellett színre lépnie leszbikusságát illetően, hiszen soha nem titkolta ezt a dolgot.

Mikor a WNYC riportere megkérdezte, akart-e valaha megházasodni, ezt felelte:

Egy nővel van kapcsolatom, és nem akartam - az én generációmban ez nem egy olyan dolog volt, ami előfordult volna. A partnerem már felvetette - spirituális szempontból, a szív szempontjából, mint egy tett, aminek nagyon nagy a szimbolikus gesztusa, és megvan a vonzereje. De csak egy laza beszélgetés esett róla. De ez nem...ez egy nagyon privát dolog lenne. Nem csinálnám nagy nyilvánosság előtt. De mint egy szimbólum, fogadalom, a másiknak adott szavunk - ez egy csodálatos dolog lenne.
Úgy érzem kicsi kínos erről beszélni. Nagyon küszködöm ezzel, mert nőkkel voltam kapcsolatban legtöbbször, csak nem szoktam erről beszélni, mert nem szeretem a politikát, ami ehhez kapcsolódik, én nem foglalok politikailag állást ezzel kapcsolatban. Szerintem nevetséges, ami ebben az országban megy erről. Szeretnék úgy beszélni a kapcsolataimról és azokról akikkel együtt voltam, hogy ne kérdezze meg rögtön valaki: "Most akkor felvállaltad a másságod?" Nem, nem vállalom fel magam mert eddig sem volt amit ne vállaltam volna fel. Én így élek.
Nagyon nagy a korkülönbség köztünk, ami biztos sok embert sokkol, engem is megijeszt. De hát tudják: "Ha meghal, hát meghal...", ezt neki is elmondtam és nagyon viccesnek találta.

Bár arról nem nyilatkozott, ki is az a bizonyos fiatalabb barátnő, de azt rebesgetik, hogy a 40 éves, magát szexuálisan fluidnak nevezőSarah Paulson a kedvese. Az Amerikai horror sztori sztárja sokszor mutatkozik kettesben Hollanddal, a vörös szőnyeges eseményekre mindig kísérő nélkül érkeznek, majd az egész estét együtt töltik.

Szerinted róla beszélt Holland?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!