Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Amy Schumer bátran vállalja a testét: levetkőzött az idei rendhagyó Pirelli naptárban

Europress
Amy Schumer bátran vállalja a testét: levetkőzött az idei rendhagyó Pirelli naptárban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Igazán rendhagyó volt a 2016-os Pirelli naptár fotózása: Annie Leibovitz egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő, mutatjuk a képeket!

A híres fotóművész szerette volna egy teljesen új perspektívából láttatni a női szépséget és értékeket: az idei Pirelli naptár fotóin nem a megszokott szexi beállításokat láthatjuk gyönyörű modellekkel és színészekkel, hanem igazi hús-vér nőket, akik bátran vállalták a testüket minden hibájával együtt! Annie olyan modelleket választott az idei naptárba, akik kulturális vagy társadalmi szempontból alkottak nagyot: vannak köztük rendezők, sportolók, színészek és alapítványi vezetők is. Két talán leghíresebb alanya idén Serena Williams teniszező és Amy Schumer színésznő: mindketten gátlások nélkül dobták le a textilt Annie kamerája előtt és gyönyörű képek születtek róluk. Amy így nyilatkozott a fotózásról: "Sosem éreztem még ilyen gyönyörűnek magam! Szeretem a testem!"

Ez a naptár most mégsem teljesen a ruhátlanságról szól: a további képeken olyan erős nőkkel találkozhatsz még, mint Yoko Ono vagy Natalia Vodianova. Nézd végig ezeket a fantasztikus fotókat!

Neked mi a véleményed a rendhagyó Pirelli fotókról?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! 50 éves a Pirelli naptár

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!