Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Berki Krisztián szerint ezt tanulhatná tőle Friderikusz!

TV2
Berki Krisztián szerint ezt tanulhatná tőle Friderikusz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Berki Krisztián többször is felidegesítette "zárkatársát" Friderikusz Sándort a tegnapi Összezárva Friderikusszal adásában. Cserébe viszont Fridi kemény és őszinte kérdésekkel bombázta az izmos reality sztárt...

Érdekesen zajlott a műsor tegnapi adása, amiről Berki Krisztián egyik kis összegzést is írt Facebook oldalán. Volt ott sírás, kirohanás, idegesség: Fridi és Berki érdekes párost alkottak a képernyőn, az biztos. Berki Krisztián megmutatta érzelmes oldalát is, de persze utólag nem hazudtolta meg magát: közösségi oldalán leírta, hogy szerinte miben tanulhatna tőle a legendás műsorvezető:

Elnézve a képernyőn, korábban eléggé modorosnak, művinek találtam, gesztusai mindig hordoztak számomra valami fensőbbrendűséget. De élőben és 24 órás kiadásban egészen más. Bár sokan úgy gondolhatják, hogy két EGOvezér találkozott, de szerintem két EXTRAtudatos ember eszmecseréje volt ez.

Majd ezt is hozzátette:

Olvasd el ezt is!

Lennék én Sándor öltönyhordója is, hogy elsajátítsam azt, hogy ő miben profi. De szerintem ő is tanulhat tőlem, mégpedig azt, hogy változni muszáj. Egyszer felépített sikeres image-et folyamatosan ápolni, polírozni kell. A siker ugyanis sosem végleges. Hiszen, ha nem haladsz, lemaradsz, mert a világ nem áll meg.

Neked mi a véleményed arról, amit Berki írt Fridiről?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!