Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezek voltak az elmúlt évek legdurvább sztárátalakulásai

Ezek voltak az elmúlt évek legdurvább sztárátalakulásai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nekünk is voltak rosszabb éveink, és ez ugyanúgy elmondható a stílusunkról is. Nincs ez máshogy a sztároknál sem - ahogy mennek az évek, sokszor a legbénábbak válnak a vörös szőnyeg királynőivé. Végül minden jóra fordult. Erre csak annyit tudunk mondani - hála az égnek!

1. NICOLE RICHIE

Emlékezetes Paris Hilton bérenc, de ezt most inkább hagyjuk. Nicoleelhagyta rossz szenvedélyeit, és arra koncentrál, ami fontos. Mondjuk a családra. Mi történt a stílusával? Oké, a 2000-es évek amúgy sem számítanak a divat fénykorának, de így félrenyúlni, azért keveseknek sikerült. Valószínűleg ezt ő is érezte, teljesen kipakolta a gardróbját, majd vett egy kanyart a boho-chic felé!

2. VICTORIA BECKHAM

Mikor még a Spice Girlsben nyomta, Victoria rengeteg mindent kipróbált. Mármint ami a stílusokat illeti – reméljük. Extrém frizurák, és sok, ma már vállalhatatlanul feszes ruhadarab. Aztán felépítette saját divatbirodalmát, és egy pillanat alatt a kifinomult és elegáns nők mintaképévé változott. Csak egy valami maradt ugyanolyan, az alakja!

Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki pár évvel ezelőtt Kim Kardashian, vagy Taylor Swift? A többi durva átalakulásért kattints ide!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!