Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kulcsár Edina drámája: betegsége alatt édesanyja és nagyija tartja benne a lelket

Facebook/Kulcsár Edina
Kulcsár Edina drámája: betegsége alatt édesanyja és nagyija tartja benne a lelket
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, édesanyja és nagymamája azonban végig mellette állt: erről a szoros kötelékről és betegségéről is beszélt az Aktívnak.

Nem titok, hogy Edinát nagymamája és édesanyja nevelte fel, így különösen nagy az összetartás a három nő között. Edinának nemrég debütált saját ruhamárkája, amelynek első divatbemutatóján a szépség imádott nagyija is részt vett. Ezt a cuki képet posztolta az eseményről az Aktív műsorvezetője:

A kedvenc képem tegnapról! Ő is ott volt, és végignézte a divatbemutatót!

Edina úgy tekint édesanyjára és nagymamájára, mint a két legfontosabb emberre az életében. Ezt egy korábbi posztjában is hangsúlyozta: az alábbi képet és megható szöveget a szépség a Facebook-oldalán osztotta meg:

Az a két ember, akik a legtöbbet jelentenek számomra, és akikre tudom, hogy bármikor bármilyen helyzetben számíthatok!

Edinának azért is volt az utóbbi időben különösen nagy szüksége a támogatásra családjától, mert nemrég egy csomót talált a mellében, ami miatt persze nagyon megijedt. A daganatok úgy tűnik, hogy jóindulatúak, de Edinára még szövettani vizsgálat vár, hogy erről megbizonyosodjanakA szépség úgy gondolja: a nagy hajtás miatti stressz és persze a szakítás vezethetett oda, hogy már a teste is jelezte: pihenésre van szüksége! Bővebben az Aktívban beszélt erről a nehéz időszakról a szépségkirálynő:

Te rendszeresen jársz szűrővizsgálatokra?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!