Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Újabb Got Talent botrány: Horgas Eszter a barátait juttatta a döntőbe?

RTL Klub
Újabb Got Talent botrány: Horgas Eszter a barátait juttatta a döntőbe?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kiderült, hogy a műsor egyik legszigorúbb zsűritagja már több közös koncerten is túl van a legutóbbi adásban szereplő Talamba ütőegyüttessel, akiket az aranygombbal juttatott az élő showba.

Aki látta a Hungary's Got Talent legutóbbi adását, annak biztosan feltűnt, hogy Horgas Eszter egyik válogatón sem lelkesedett annyira semelyik produkcióért, mint a Talamba ütőegyüttesvalóban különleges előadásáért. Többi zsűritársa is meglepődött, amikor a művésznő az aranygombot megnyomva azonnal az élő showba juttatta a zenekart.

Nem kell sok utánajárás azonban ahhoz, hogy kiderüljön: Eszter és az ütőegyüttes tagjai régóta ismerik egymást, hiszen mindannyian a Zeneakadémia tanulói voltak, sőt, még közös koncerteket is adtak és közös lemezt is készítettek annak idején. A műsor munkatársai szerint a Talamba ezt jelezte is nekik a jelentkezéskor, azonban ők semmi kivetnivalót nem találtak ebben. Schiwert-Takács László, a Got Talent kreatív producere elmondta: csak azért kizárni egy kiváló zenészekből álló együttest, mert már dolgoztak az egyik zsűritaggal, semmiképp sem szerettek volna.

Eszter szigorúságát ismerve pedig az is biztos volt, hogy nem juttat akárkit a döntőbe, csak aki tényleg megérdemli. A zsűritag az egyik napilapnak egyébként azt is elmondta: több versenyzőt is ismert a mezőnyből, mégsem repített mindenkit azonnal a döntőbe.

Neked mi a véleményed a történetről?

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!