Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sírásban tört ki Rubint Réka

Rubint Réka Facebook oldal
Sírásban tört ki Rubint Réka
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Rubint Réka szívesen osztja meg a rajongóival a magánéletének apróbb részleteit is, így Friderikusz után most Pimaszúr is benézhetett a lakásába.

Ráadásul nem csak az otthonát nézhette meg, de azt a helyet is, ahol felnőtt. Réka egykori pusztamonostori otthonának már új lakói vannak, mégis megengedték, hogy ott forgassanak. Rékában sok-sok emlék felszínre tört, hiszen 27 éve nem járt arra. El is sírta magát, mert a szülei 33 éve után elváltak, és azon a helyen voltak utoljára egy igazi család. Annak ellenére, hogy olyan részt mutatott meg az életéből, amit nem gyakran szokott, büszke volt a műsorra és a Facebook-oldalán is többször megosztotta a szereplését:


Réka az RTL II Pimaszúr átcuccol keddi adásában szerepelt.

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!