Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mi lett velük? Szappanopera sztárok a '90-es évekből

Mi lett velük? Szappanopera sztárok a '90-es évekből
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Emlékszel még a Vad angyalra vagy a Paula és Paulinára? Legyél őszinte: ugye te is nézted legalább az egyiket a kilencvenes években népszerű brazil sorozatai közül?

Neked melyik volt a kedvenced a kilencvenes évek népszerű dél-amerikai szappanoperái közül? Nem kell tagadnod: tudjuk, hogy te is nézted valamelyiket! Ha kíváncsi vagy, mi történt azóta a sorozatok szereplőivel, akkor olvasd el cikkünket, mert most utánanéztünk nektek, mi lett a kedvenc sztárjainkkal!

Vad angyal - Natalia Oreiro

Mindenki kedvence, az árvaházban nevelkedett vagány Milli, vagyis az uruguayi születésű Natalia Oreiroma, 38 évesen is ugyanolyan szép, mint a sorozat idején 1998-ban. A Vad Angyal óta egy kisfia született 2012-ben, aki a Merlin nevet kapta, azonban magánéletéről ennél többet nem nagyon lehet tudni. Az viszont biztos, hogy ma is aktívan játszik: még idén egy új tv sorozat főszerepében láthatják a nézők. Az Entre Canibales-ben egy fiatalkorában megerőszakolt nőt játszik, aki bosszút esküdik ellenségei ellen. Énekesnőként is ugyanolyan sikeres a mai napig, mint színésznőként.

Paula és Paulina - Gabriela Spanic

A színésznő mára igazi plasztikcica lett, számos műtéten van túl, ami meg is látszik az arcán. Gabriela egyébként jelenleg 42 éves és egy fiúgyermek édesanyja. És ha eddig nem tudtátok volna: a valóságban is van egy ikertestvére, akit Danielának hívnak. A híres Paula és Paulina főszerepe után még számos hasonló sorozat címszerepét kapta meg: például többek között a nálunk is sugárzott A betolakodó című szappanoperáét.

Esmeralda - Letícia Calderon

Talán ő volt a legnépszerűbb nálunk a kilencvenes években a fenti színésznők közül. A vak lányt játszó sztár ma már 47 éves és két fiú édesanyja. Férje 2003 ótaJuan Colladó, fiai pedig Carlo és Luciano- utóbbi 2005-ben született Down-kórosan. A bájos Esmeralda-külsőnek pedig ma már nyoma sincs: a barna loknik helyett legújabb képein szőke, szögegyenes bubifrizurát visel. Jelenleg is több mexikói sorozatban és tévéfilmben játszik.

Marimar - Thalia Sodi

Mára nyoma sincs a csúnyácska Marimarnak! Thalia leginkább az énekesnői karrierjét építette az elmúlt években és óriási sikereket ért el, ugyanis mára az egész Egyesül Államokban ismerik a nevét. 2003-ban jelent meg első lemeze angol nyelven. Két gyermeke született a most 44 éves sztárnak: 2007 októberében született első gyermeke Sabrina, majd 2011-ben kisfia,Matthew Alejandro. Mindkét gyermek édesapja Tommy Mottola amerikai üzletember és zenei producer, aki nem mellesleg Mariah Carey ex-férje is egyben.

Nektek melyik volt a kedvenc dél-amerikai sorozatotok?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!