Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Adele:"Rettegtem visszatérni a reflektorfénybe!"

Europress
Adele:"Rettegtem visszatérni a reflektorfénybe!"
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az énekesnő legújabb albuma nemrég jelent meg és már most óriási siker. Arról azonban kevesebben beszélnek, hogy a fiatal sztárnak milyen sok nehéz percet okozott a visszatérés három év pihenő után...

A 27 éves AdeleAdeleÉnekesnő42cikk2galéria14videóMég több róla hihetetlenül korán tapasztalta meg a sikert és az anyaságot is: alig húszévesen lett világsztár.Szerelmével, a 38 éves Simon Koneckivel 2011 óta alkotnak egy párt, majd nem sokkal ezután 2012 októberében adott életet kisfiuknak, Angelonak. Ekkor az énekesnő csupán 24 éves volt!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! AdeleAdeleÉnekesnő42cikk2galéria14videóMég több róla-t eltiltották a Twittertől, mert részegen írt

Nem csoda, ha ezután az érzelmileg intenzív időszak után AdeleAdeleÉnekesnő42cikk2galéria14videóMég több róla-nak pihenésre és elvonulásra volt szüksége - és nem csupán a baba miatt. Három évig volt otthon kisfiukkal, közben pedig segített Simon előző házasságából született lányának nevelésében is, amit kevesen tudnak. Nagy visszatérését már tervezi egy ideje, azonban az elmúlt évek nyomot hagytak az énekesnő lelkén, így nem volt számára egyszerű újra megszokni a reflektorfényt.

Csakis Simonnak és a gyerekeknek köszönhetem, hogy jól vagyok. Rettegtem attól, hogy nem fog tetszeni a rajongóimnak az új album,hogy nem leszek elég jó. Féltem újra színpadra állni, hiszen az utóbbi három évem kizárólag a gyerekemről és nem pedig rólam szólt. Nem hittem magamban, nem akartam csalódást okozni, de nagyon boldog vagyok, hogy végül úgy tűnik: sikeres lesz az új album is!

AdeleAdeleÉnekesnő42cikk2galéria14videóMég több róla egyébként azért is tartott új dalainak fogadtatásától, mivel sikereit a szerelmei csalódásai ihlette számok hozták meg, míg mostanában saját bevallása szerint is egy igazi tündérmese az élete...

Neked hogy tetszenek AdeleAdeleÉnekesnő42cikk2galéria14videóMég több róla új dalai?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!