Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így próbál időt szakítani a családjára Stohl András!

Így próbál időt szakítani a családjára Stohl András!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész arról mesélt, hogyan telik mostanában egy napja, illetve azt is elárulta, hogy kislánya, Franciska segít neki a Játékkészítő című darab szövegének megtanulásában.

Nem könnyű az ismert színész élete. Próbák, szinkron, forgatás, előadás: egy foglalkoztatott művész egész napja elmegy ezekkel, szinte alig jut idő a családra. Stohl András márpedig az egyik legkapósabb színművész, akinek ezért nagyon be vannak táblázva a napjai. Párjának, Ancsikának és legkisebb gyermekeinek, a másfél éves András Barnabásnak éslányának, a hatévesFranciskának így sokat kell nélkülözniük őt, de azért próbálják a lehető legjobbat kihozni minden egyes napból.

Reggel négykor kelek és van úgy, hogy éjfélkor kerülök ágyba!

– meséli Stohl, aki a temérdek elfoglaltsága mellett az év végére megújuló, A Játékkészítő címszerepét is elvállalta, mert úgy érezte,ebből a nagyszabású produkcióból nem szeretne kimaradni.

Ez azonban még több elfoglaltságot jelent a művésznek, aki kapva kapott azon, hogy egy mesedarabot próbál és úgy döntött, összeköti a kellemest a hasznossal.

Esténként Franciskának mesélem A Játékkészítőt, s nem elég, hogy együtt jókat derülünk a történeteken, de remek alkalom arra is, hogy megtanuljam a szöveget!

- mesélte András boldogan, hiszen így tud a munkájából időt lopni a család számára, így mindenki elégedett lehet a nap végére.

Te tervezed, hogy megnézed idén A Játékkészítőt?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!