Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Modern család sztárja bátran szólt vissza a kritikus kommentelőknek

Europress
A Modern család sztárja bátran szólt vissza a kritikus kommentelőknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
"Rosszul vagyok tőle." - A színésznő megelégelte az illetlen, ócsároló kommenteket.

Ariel WinterAriel Winterszínésznő9cikk0galéria0videóMég több rólanem fél kiállni magáért! Kitett egy bikinis képet az unokaöccseivel, és az ártatlan fotóra rögtön özönlöttek a bántó és illetlen kommentek:

A Modern család Alex-ét alakító színésznő úgy döntött, nem tűri némán a bíráskodást:

Ki gondolta volna, hogy egy ilyen ártatlan fotó az unokahúgaimmal, idáig fajul? Egy lány szoknyájának a hossza vagy bármi amit visel bármilyen alkalomra, nem foglalja magában, hogy 'azt kéri'*. Rosszul vagyok tőle, hogy egy fotó egy 17 évesről, rólam az unokaöccseimmel azt sugallja, hogy AZT akarom.Általában soha nem adok hatalmat ezeknek a gondoszságoknak azzal, hogy figyelek rájuk, amiket emberek bártan fröcsögnek a számítógépük mögül az interneten, de ez azoknak a lányoknak szól, akiket zaklatnak az interneten vagy az iskolában. Nem 'kértek' semmiféle dolgot azzal, amit viseltek - magatokat fejezitek ki, és eszetekbe ne jusson, hogy az öltözködési stílusotok miatt megérdemelnétek bármiféle negatív bánásmódot vagy erőszakot. Gyönyörűek vagytok! Ünnepeljétek magatokat, és ne hagyjátok, hogy bárki megjegyzései miatt kevesebbet gondoljatok magatokról. Mi csajok tartsunk össze!

A fiatal színésznő legutóbbi inspiráló megnyilvánulása az volt, mikor bejelentette, hogy mellkisebbítő műtétnek veti alá magát, mert nem érzi jól magát ilyen telt idomokkal, sőt már komoly fájdalmai is vannak. Azért szólalt fel, hogy mások is tudják, ez nem tabu, nem csak a kis mellűek álmodoznak nagy ciciről, hanem bizony egyeseknek épp hogy a kicsit kisebb méretű kebel lenne az áldás.

*Az asking for it negatív töltetű szófordulat annyit tesz, hogy a lány kéri és megérdemli amit kap, mert olyan jeleket küldött, amivel beleegyezik. A nemi erőszak áldozataival kapcsolatban szokták ezt a kifejezést alkalmazni (az elkövetők, maguk mentésére...), hogy a lány "tudatosan" vagy "finoman" a beleegyezését adta. A köznyelvben arra utalnak vele, hogy a lány szexet akar, hívogató jelzéseket küld a férfiaknak.

Nem csoda, hogy Ariel nem hagyta szó nélkül a sértegetést, és kiállt magáért és nőtársaiért!

Ettől a gyémánt gyűrűtől lehidalsz! Megmutatta évfordulós ajándékát a világ egyik leggazdagabb emberének felesége

Elképesztő méretű gyémántgyűrűjét mutogatja az interneten az egyik leggazdagabb orosz fiatal felesége.

Kiderült Celine Dion titka

Sokáig nem árulta el az énekesnő.

Gondoltad volna? Ilyen leánybúcsú illik hozzád a horoszkópod szerint!

Leánybúcsút szervezel, és gőzöd sincs, milyen bulinak örülne a leendő feleség? Nem is kell tovább gondolkodnod: a menyasszony horoszkópja elárulja, milyen leánybúcsú passzolna hozzá a leginkább!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!