Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook
]>
39 millió embert hagynak figyelmen kívül a modern kori rabszolgaság napjaiban. #redsandproject

Tudta, hogy kislánya képe őrült népszerűségre tesz majd szert az interneten, így ezzel akarta felhívni a figyelmet egy fontos problémára:

A Red Sand Project Molly Gochman művész kezdeményezése, azzal a céllal, hogy az emberek ne sétáljanak át a "szakadékokon", nem törődve a társadalmunk leginkább perifériára szorult tagjaival, akik "belezuhantak" ezekbe. Ez az aktivista műalkotás a járdák repedéseibe, hibáiba piros homokot szór, hogy az emberek kérdezzenek,beszéljenek róla, és összefogjanak az emberkereskedelem ellen. Sokan tudomást sem vesznek erről a problémáról, pedig a menekültek, bevándorlók, nők és gyerekek fokozott veszélynek vannak kitéve, akiket elragadnak az emberkereskedő szervezetek, és életüket embertelenül, kihasználva, mások nyereségére kell leélniük.

Bár a színész nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy kislánya lenne a fotón (akit eddig minden nyilvánosság elől rejtegettek), a rajongók többsége biztos benne, mert a kora is stimmel, a hajszíne pedig egy az egyben Ashtoné.

Ugye milyen aranyos?

Ha bárhol látsz ilyen piros homokot - bár egyelőre nálunk még nem nagyon látni a kezdeményezést -, fotózd le és használd a #redsandproject hashtaget!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!