Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Movember: sztárok és bajuszok

Europress
Movember: sztárok és bajuszok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Újra itt a movember, a bajuszok hónapja! Nézzétek meg, idén kik csatlakoztak ehhez a fontos kampányhoz!

Ismét eljött a movember, vagyis az a hónap, amikor a pasik (és bajuszaik) kerülnek a középpontba! A november ugyanis 1999 óta a Movember mozgalom időszaka, amikor a férfiak bajuszt növesztenek,ezzel hívva fel a figyelmet az őket érintő egészségügyi problémákra: például a prosztatarákra. A mozgalom szlogenje: "Növessz bajuszt, és ments meg egy manust!"

A magyar és külföldi sztárok közül is sokan csatlakoztak idén a kampányhoz, amelyben vállalták: november elején leborotválják a szakállukat és bajszukat, hogy aztán 4 hétig növeszthessék és végül lefotózhassák az eredményt. (Természetesen azt is megmutatjuk majd itt, a Joy.hu-n!)

A magyar hírességek közül a Petőfi Rádió és TVműsorvezetői, vagyis Buda Marci, Jakab Márk és Fodor Imi vállalták bajusznövesztést, míg a külföldi sztárok sorából többek között Daniel Craig, Zac Efron és Justin Bieber is csatlakozott a kampányhoz.

Olvasd el ezt is!

A magyar Movember mozgalom keretében egy reklámfilm is készült idén.

Nézd meg: nagyon találóan és viccesen hívja fel a figyelmet erre a komoly témára!

Te rendszeresen figyelmezteted a párod, hogy menjen el az egészségügyi szűrésekre?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!