Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Íme Kiss Daniella bemutatkozó videója a Miss World versenyre!

Facebook/Kiss Daniella
Íme Kiss Daniella bemutatkozó videója a Miss World versenyre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Végre megnézhető Kiss Daniella bemutatkozó kisfilmje, ami a Miss World világversenyre készült a lányról. Nézd meg velünk és mondd el a véleményed!

Kiss Daniella november 20-án utazik ki a Miss World világversenyre, amelyen a tavalyi évben hazánk büszkesége, Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla 2. helyezést ért el. Nemrég pedig megjelent a bemutatkozó videója is, amit minden versenyző lánynak el kellett készítenie.

Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla segíti a felkészülésben" data-forras="Facebook/Kiss Daniella" alt="" />

A kisfilmben Daniella a hobbijairól, családjáról és a karrierterveiről is mesél - persze mindezt angolul, nagyon cuki magyaros akcentussal. A szépség már lélekben is nagyon készül a versenyre, nemrég ezt az idézetet posztolta közösségi oldalának falára:

Olvasd el ezt is!

A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság; akadályok nem lesznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk.

Nézd meg a videót! Mi a véleményed Daniella kisfilmjéről?

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!