Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Angelina és Brad életük legnehezebb időszakáról meséltek

Europress
Angelina és Brad életük legnehezebb időszakáról meséltek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hollywood első számú sztárpárja egy közös exkluzív interjúban osztott meg sosem hallott részleteket az elmúlt évek nehéz pillanatairól.

Angelina JolieAngelina JolieSzínésznő104cikk7galéria1videóMég több róla és Brad PittBrad Pittszínész90cikk3galéria6videóMég több róla kevés közös interjút adnak, ám most kivételt tettek az NBC amerikai tv-csatornával. A sztárpár őszintén beszélt Angelina dupla maszektómiájáról és az azt követő nehéz időszakról. Sosem hallott részleteket árultak el: például, hogy a színésznőt ugyanaz az orvos műtötte, aki annak idején édesanyját is. Sőt, több nővér is ugyanúgy jelen volt Angie anyukájának műtéteinél is.

Édesanyám megígértette az orvosunkkal: ha megtalálják nálam is a halálos gént, megcsinálja nekem a maszektómiát. Sírva ugyan, de megígérte és meg is tette, amiért hálás vagyok neki.

– mondta el a színésznő.
Brad PittBrad Pittszínész90cikk3galéria6videóMég több róla arról is mesélt, hogy amint megtudták hogy Angie is hordozója a rákra hajlamosító mutálódott génnek, azonnal repülőre ült és hazautazott hozzá Franciaországból. Végig a felesége mellett állt és próbált erőt adni neki.

Brad fantasztikusan viselkedett! Többször elmondta nekem, hogy számára az igazi nő olyan, mint én: aki szereti és gondoskodik a családjáról, aki okos és bátor. Nem érdekelték a testi változások.


Az interjú alapján úgy tűnik, hogy minden korábbi híresztelés ellenére, a pár nagyon összetart és mindennél jobban szeretik egymást.

Szerinted igazak voltak a válásukról szóló pletykák?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!