Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Angelina és Brad életük legnehezebb időszakáról meséltek

Europress
Angelina és Brad életük legnehezebb időszakáról meséltek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hollywood első számú sztárpárja egy közös exkluzív interjúban osztott meg sosem hallott részleteket az elmúlt évek nehéz pillanatairól.

Angelina Jolie és Brad Pitt kevés közös interjút adnak, ám most kivételt tettek az NBC amerikai tv-csatornával. A sztárpár őszintén beszélt Angelina dupla maszektómiájáról és az azt követő nehéz időszakról. Sosem hallott részleteket árultak el: például, hogy a színésznőt ugyanaz az orvos műtötte, aki annak idején édesanyját is. Sőt, több nővér is ugyanúgy jelen volt Angie anyukájának műtéteinél is.

Édesanyám megígértette az orvosunkkal: ha megtalálják nálam is a halálos gént, megcsinálja nekem a maszektómiát. Sírva ugyan, de megígérte és meg is tette, amiért hálás vagyok neki.

– mondta el a színésznő.
Brad Pitt arról is mesélt, hogy amint megtudták hogy Angie is hordozója a rákra hajlamosító mutálódott génnek, azonnal repülőre ült és hazautazott hozzá Franciaországból. Végig a felesége mellett állt és próbált erőt adni neki.

Olvasd el ezt is!

Brad fantasztikusan viselkedett! Többször elmondta nekem, hogy számára az igazi nő olyan, mint én: aki szereti és gondoskodik a családjáról, aki okos és bátor. Nem érdekelték a testi változások.


Az interjú alapján úgy tűnik, hogy minden korábbi híresztelés ellenére, a pár nagyon összetart és mindennél jobban szeretik egymást.

Szerinted igazak voltak a válásukról szóló pletykák?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!