Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Berkiék visszatérnek az Édes életbe, de nem élnek együtt

@berkikrisztian
Berkiék visszatérnek az Édes életbe, de nem élnek együtt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár kibékültek, és látszólag minden rendben van Krisztián és Pamela között, odáig még nem jutottak el, hogy újra együtt éljenek...

Berki Krisztián a TV2 Mokka műsorában elárulta, hogy kislányuk, Berki Natasa Zselyke nevelésében inkább Pamela jeleskedik, ő az, aki szigorúbban fogja, persze azért is veszi ki jobban a részét a nevelésben, mert ő van többet a picivel.

Bár a családi idill már helyreállt, odáig még nem jutottak el, hogy újra együtt éljenek.

Nem tudom, még egyelőre úgy hozta az élet, hogy külön háztartásban élünk, aztán reméljük, hogy ez majd azért változik, vagy ez...remélem, hogy a Pameláék haza fognak majd jönni. Én nagyon szeretném, egyelőre azonban külön háztartásban.

- mesélte Krisztián.

Egy hónapja adtak nekünk videointerjút, és akkor úgy tűnt, dúl a szerelem a pár között, újra megpróbálták együtt, és látszólag minden rendben van köztük. Az még kérdés, Pamela mikor érzi úgy, hogy újra együtt élhetnek, de az Édes Életből biztosan sok minden kiderül majd a kapcsolatukat illetően.

Te fogod nézni a műsort?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!