Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Sztárban sztár zsűrijének legjobb beszólásai és grimaszai

tv2
A Sztárban sztár zsűrijének legjobb beszólásai és grimaszai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Összegyűjtöttük nektek a legviccesebb grimaszokat és a legjobb idézeteket a műsorból. Nevetésre felkészülni!

A Sztárban sztár zsűrije sem a versenyzőket, sem egymást nem kíméli, ha beszólásokról és csipkelődő poénokról van szó. Ráadásul a grimaszaik is nagyon viccesek, éppen ezért a legjobb mondataikon kívül, ezekről is készítettünk egy kis összeállítást!

Liptai ClaudiaLiptai ClaudiaSzínésznő, műsorvezető, szinkronszínésznő37cikk2galéria0videóMég több róla - Ontja magából a poénokat és előszeretettel szólogat be zsűritársának, Majkának.

Legviccesebb beszólásai:
„Szerelmes voltam gyerekkoromban a Bereczkibe úgy, hogy ő még nem is élt…”

Gáspár Laciról, aki ismét női ruhában parádézott (Mel B-ként a Spice Girls-ből): „Te vagy a magyar háziasszonyok réme! Sajnos már én is néztem így ki délután!"

Havas Henrik - Igazi "Havas-stílusban" mondja el mindig a véleményét, habár a műsor alatt eddig elég kíméletes volt a versenyzőkkel.

Legviccesebb beszólásai:
Peter Sramekről, aki a Spice Girls Emmájaként lépett színpadra:˝Identitás válságban vagyok. Megint a szöszi jön be nekem!”

Claudiához, amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy miért szeretne annyira beszélgetni vele a színfalak mögött a szünetekben: „Azt a három évet kellene felidézni, amikor együtt voltunk Claudia…” (ezzel a Mokkás időszakra célozva)

Bereczki ZoltánBereczki Zoltánszínész, énekes5cikk0galéria0videóMég több róla - Ő a legkritikusabb zsűritag, kíméletlenül közli az őszinte véleményét minden versenyzővel.

Legviccesebb beszólása:
Rácz Gergő előadása után, aki őt alakította: „A legjobb az volt, amikor magamra kacsintottam a színpadról.”

Majka - Ő a leginkább szabadszájú a zsűriben: néha nyers, ízléstelen és durva poénok is elhangzanak a szájából - legalábbis zsűritársai szerint.

Legviccesebb beszólásai:
Bebéről a Tom Jones-os előadása után: „Ha már mindenki hasonlítja valakihez a Bebét, akkor én is: Havas Henrik körszakállal.”

Csobot Adél Mary Zsuzsis előadása után ezt üzente a lány szerelmének, Istenes Bencének: „Én a helyedben megkérném Adélt, hogy ne öltözzön át, mielőtt hazaindul…”

Neked ki a kedvenc zsűritagod?Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!