Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nem hiszed el, miből gazdagodtak meg Kardashianék

Europress
Nem hiszed el, miből gazdagodtak meg Kardashianék
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hashajtó, szexolaj és energiaital reklám is akad a családi repertoárban.

1. Energiaital biznisz

Kim Kardashian olyan lelkesen – és olyan összegért cserébe – hirdeti az egyik márkát az Egyesült Államokban, hogy még két nappal a várandóssága bejelentése után, reggeli rosszulléttel küszködve is ezer kilométereket repült egy promóciós rendezvény kedvéért.

Olvasd el ezt is!


2. Divat

Fehérneműket, szexi hálóingeket és már konfekciódarabokat is vásárolhatsz, amiket a Kardashian-lányok arcával (illetve testével) reklámoznak. Sőt, már babaruhák és edzőcipők is szerepelnek a repertoárban…


3. Könyvek

Kim szelfikönyve(!) áprilisban jelent meg „Selfish” fedőnévvel. A kiadó vállalat úgy harangozta be, mint „Marilyn Monroe modernkori megtestesítőjének” művét. Kendall és Kylie Jenner pedig fiatal közönségnek címzett novellát jelentetett meg még 2014-ben, Rebels: City of Indracímmel. Persze, őket a mama, Kris Jenner inspirálta a 2011-es „Kris Jenner… and All Things Kardashian” kötettel.


4. Fogyitabletták

Kim és Khloé egy olyan étrendkiegészítő mellett kampányolt fogyást ígérve, amit elvileg hashajtóként engedélyeztek. Az elégedetlen használók haragra gerjedtek, ezért 2012-ben beperelték őket.


5. Masszázsolajok

Nem olyan „ártatlan” termékek, amilyeneket például egy gyógymasszőr vagy reflexológus alkalmaz. Izgató kencékről van szó, amik segítenek hangulatba hozni a nőket.

„Szerintem a férfiaknak már évek óta van, ami segít az ágyban. Most jött el a mi időnk” – fogalmazott Kris Jenner a 3 évvel ezelőtti reklámban.

Te szívesen vállalkoznál ilyenekre?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!