Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Sztárban sztár kiesője, Baby Gabi először beszélt súlyos betegségéről

TV2
A Sztárban sztár kiesője, Baby Gabi először beszélt súlyos betegségéről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tegnap este Baby Gabinak kellett búcsúznia a versenytől. A műsorban való szereplése kapcsán az énekesnő mesélt a Baby Sisters együttesben eltöltött időről és egy súlyos titokról is, amiről eddig sehol sem beszélt.

Gabi a kilencvenes évek egyik legsikeresebb lánybandájában, a Baby Sistersben kezdte énekesnői pályafutását. Amikor megtudta a jó hírt, hogy beválogatták a csapatba, sajnos egyúttal egy nagyon rossz hírt is kapott: két daganatot találtak a hasában, ami miatt kórházról kórházra járt két fellépés között. Gabi elmondta, hogy még az Országos Onkológiai Intézetbe is elküldték, mivel a műtétek előtt az orvosok szinte biztosak voltak benne, hogy rákos beteg. Ezután megoperálták és szerencsére hamar kiderült: mindkét daganat jóindulatú volt. Az akkoriban divatos, hasvillantós ruhákat a műtéti hegei miatt nem hordhatta, ezért mindig kicsit rafináltabb darabokat varratott magának.

A Sztárban sztár versenyzője azt is elmondta a TV2 Aktív című műsorában: habár ő szerencsés volt, édesanyjánál viszont kis idővel később sajnos diagnosztizálták a gyilkos kórt és ennek következtében vesztette őt el. Ezt a mai napig óriási traumaként tartja számon az életében és nehezen heverte ki.

Olvasd el ezt is!


Szerinted jogos volt, hogy Gabi esett ki a Sztárban sztár műsorából?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!