Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ilyen volt Jason Mraz titkos esküvője!

Europress
Ilyen volt Jason Mraz titkos esküvője!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A nagysikerű I’m yours című sláger előadója megnősült! Az esküvő teljes titokban zajlott le szűk családi körben, egy gyönyörű erdei templomban. Mutatjuk a fotót!

Jason és felesége a hírek szerint ebben a csodálatos erdei, nyitott tetejű templomban mondták ki a boldogító igent az amerikai Virginia államban. A fotóhoz ezt írta a sztár:

„Mától én vagyok a világ legszerencsésebb férfija.”

Instagram és Twitter account-ján is kicserélte a leírást, méghozzá a következőre: Singer/Songwriter/Husband azaz, Énekes/Dalszerző/Férj. Az esküvő azért is volt meglepő mindenki számára, mert Jason évek óta titkolta a nyilvánosság elől kapcsolatát, így a menyasszony személye a mai napig nem derült ki. Jason magánéletéről annyit tudni csupán, hogy 2010-ben eljegyezte Tristan Ann Prettyman énekesnő-dalszerzőt, ám 6 hónappal később ez a szerelem véget is ért. Hogy vajon most kinek mondta ki a boldogító igent és a bűvös „I’m yours” mondatot az énekes, az egyelőre rejtély, de mi már nagyon várjuk, hogy kiderüljön!


Te milyen helyszínt képzeltél el a saját esküvődhöz?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!