Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook
Nagyjából fél éve mentem el egy dietetikushoz, hogy a vércsoportom szerint megállapítsa, mi az ideális nekem. Lényegében azt mondta, egyek sokkal több vörös húst. Megpróbáltam, de minél többet ettem, annál rosszabbul éreztem magamat. […] De miután egy csomó barátom, köztük Woody Harrelson is vegán, inkább áttértem arra. Ennek már majdnem öt hónapja.”

Olvasd el ezt is!

Liam új étrendje testvérére, Chris-re is hatással van, aki ugyan továbbra is szívesen eszik húst, ám egyre több zöldség kerül a tányérjára.

„Jól érzem magam testileg és szellemileg is. Imádom! Olyan, mintha egy pozitív dominó-effektus indult volna el az életemben” – összegezte Liam, akinek egyébként a sajtos pizza a gyengéje.

Neked főleg miből áll az étrended?

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!