Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyászol David Beckham

Europress
Gyászol David Beckham
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A sztár Instagram oldalán osztotta meg fájdalmát: elvesztette egyik barátját, egyben rajongóját, Kirsty Howardot.

A beteg lány 2002-ben találkozott először a focistával, amikor David a válogatottal Görögország ellen játszott. A focista ekkor nevezte el őt „szerencsehozó talizmánnak” és innentől kezdve figyelemmel kísérte Kirsty és családja életét. Kirstynél születésekor diagnosztizálták egy ritka szívbetegséget, majd a kislány 4 éves korában azt is megállapították, hogy a legtöbb létfontosságú szerve nem az eredeti helyén található, ezért mindössze pár hetet jósoltak neki az orvosok. Ehhez képest Kirsty még 16 évet élt bátorságának és erős élni akarásának köszönhetőn. Szombaton hunyta le örökre a szemét a 20 éves lány, aki életében sokat tett a hasonlóan beteg gyermekekért. Életcélja volt, hogy megkönnyítse a végzetes betegséggel küzdő kicsik mindennapjait.

Olvasd el ezt is!

David és Kirsty sok közös élményen osztoztak az elmúlt évek során, amit a focista felelevenített az Instagramjára kitett kis üzenetben: együtt találkoztak például az angol királynővel, Erzsébettel is. David a következő szívhez szóló mondatokat tette közzé az alábbi fotóhoz mellékelve, amelyen Kirsty még kislányként látható:

Mindig szeretettel gondolok majd rád és a családodra Kirsty, és örülök, hogy az életed része lehettem! Bátor és inspiráló személyiség voltál, hiányozni fogsz mindannyiunknak! Nyugodj békében!

Mit gondolsz David Beckham gesztusáról?

Olvasd el ezt is!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!