Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyászol David Beckham

Europress
Gyászol David Beckham
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A sztár Instagram oldalán osztotta meg fájdalmát: elvesztette egyik barátját, egyben rajongóját, Kirsty Howardot.

A beteg lány 2002-ben találkozott először a focistával, amikor David a válogatottal Görögország ellen játszott. A focista ekkor nevezte el őt „szerencsehozó talizmánnak” és innentől kezdve figyelemmel kísérte Kirsty és családja életét. Kirstynél születésekor diagnosztizálták egy ritka szívbetegséget, majd a kislány 4 éves korában azt is megállapították, hogy a legtöbb létfontosságú szerve nem az eredeti helyén található, ezért mindössze pár hetet jósoltak neki az orvosok. Ehhez képest Kirsty még 16 évet élt bátorságának és erős élni akarásának köszönhetőn. Szombaton hunyta le örökre a szemét a 20 éves lány, aki életében sokat tett a hasonlóan beteg gyermekekért. Életcélja volt, hogy megkönnyítse a végzetes betegséggel küzdő kicsik mindennapjait.

Olvasd el ezt is!

David és Kirsty sok közös élményen osztoztak az elmúlt évek során, amit a focista felelevenített az Instagramjára kitett kis üzenetben: együtt találkoztak például az angol királynővel, Erzsébettel is. David a következő szívhez szóló mondatokat tette közzé az alábbi fotóhoz mellékelve, amelyen Kirsty még kislányként látható:

Mindig szeretettel gondolok majd rád és a családodra Kirsty, és örülök, hogy az életed része lehettem! Bátor és inspiráló személyiség voltál, hiányozni fogsz mindannyiunknak! Nyugodj békében!

Mit gondolsz David BeckhamDavid Beckhamfutballista59cikk10galéria5videóMég több róla gesztusáról?

Olvasd el ezt is!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!