Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Majoros Hajni elárulta: elvesztette egyik babáját

Facebook/Majka
Majoros Hajni elárulta: elvesztette egyik babáját
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szomorú titkot árult el Majka felesége, Majoros Hajnalka: eredetileg ikreket várt, ám az egyik embrió sajnos nem maradt meg…

A legtöbb nő nem szívesen beszélne erről a témáról, ám Majoros Hajni elárulta családja féltett titkát. Ezzel egy kicsit erőt is adott sorstársainak, hiszen tudja jól: sok kismamával megtörténik az, ami most vele is. Majkáék a Story magazinnak mondták el: ikreik lettek volna, akik az Ezek megőrültek! forgatásai alatt fogantak – pont, mint annak idején kisfiuk, Marián is. Hajni épp az amerikai útjuk előtt egy héttel tudta meg, hogy várandós.

Olvasd el ezt is!

"Két embrió is megtapadt, ám az egyik rövidesen felszívódott. Az orvosom szerint ez sok párnál előfordul. Peti családjában egyébként különösen gyakoriak az ikerterhességek. (...) Amikor kiderült, hogy egy embrió maradt meg, azt mondtuk, az élet akarta így..."

A pár egyébként régóta szeretne kistestvért Mariánnak, ezért lassan két éve próbálkoztak, de csak nemrég jött össze a baba. Szerintük azért sikerülhetett most, mert Majka is kevesebbet dolgozott, többet tudott együtt lenni a család, így a kiegyensúlyozottság és harmónia meghozta a várva várt sikert. A babáról már azt is tudják, hogy kisfiú lesz, azonban nevet még nem választottak neki.Szerinted mi lesz Majkáék kisfiának a neve?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!