Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Majoros Hajni elárulta: elvesztette egyik babáját

Facebook/Majka
Majoros Hajni elárulta: elvesztette egyik babáját
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szomorú titkot árult el Majka felesége, Majoros Hajnalka: eredetileg ikreket várt, ám az egyik embrió sajnos nem maradt meg…

A legtöbb nő nem szívesen beszélne erről a témáról, ám Majoros Hajni elárulta családja féltett titkát. Ezzel egy kicsit erőt is adott sorstársainak, hiszen tudja jól: sok kismamával megtörténik az, ami most vele is. Majkáék a Story magazinnak mondták el: ikreik lettek volna, akik az Ezek megőrültek! forgatásai alatt fogantak – pont, mint annak idején kisfiuk, Marián is. Hajni épp az amerikai útjuk előtt egy héttel tudta meg, hogy várandós.

Olvasd el ezt is!

"Két embrió is megtapadt, ám az egyik rövidesen felszívódott. Az orvosom szerint ez sok párnál előfordul. Peti családjában egyébként különösen gyakoriak az ikerterhességek. (...) Amikor kiderült, hogy egy embrió maradt meg, azt mondtuk, az élet akarta így..."

A pár egyébként régóta szeretne kistestvért Mariánnak, ezért lassan két éve próbálkoztak, de csak nemrég jött össze a baba. Szerintük azért sikerülhetett most, mert Majka is kevesebbet dolgozott, többet tudott együtt lenni a család, így a kiegyensúlyozottság és harmónia meghozta a várva várt sikert. A babáról már azt is tudják, hogy kisfiú lesz, azonban nevet még nem választottak neki.Szerinted mi lesz Majkáék kisfiának a neve?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!