Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért szakított szerelmével Demcsák Zsuzsa!

tv2
Ezért szakított szerelmével Demcsák Zsuzsa!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A TV2 műsorvezetője és a svéd származású Sebastian kapcsolata idén nyáron kezdődött, ám nem állta ki az idő próbáját…

A hírek szerint Zsuzsa döntött a szakítás mellett, mégpedig több okból. Az egyik, hogy Sebastian állítólag saját családot szeretett volna, nem igazán tudta elfogadni, hogy a 37 éves műsorvezetőnek már van két gyermeke első házasságából. A másik ok, hogy a férfiről furcsa pletykák láttak napvilágot, közvetlenül azután, hogy a kapcsolatukat felvállalták a nyilvánosság előtt. Sebastianról az a hír járta, hogy több társkereső oldalon is fenn vanés nagy kanállal falja a nőket - legalábbis az egyik vezetőnapilap szerint. Zsuzsa a következőt nyilatkozta az ügyről:

A hír igaz, nem alkotunk már egy párt Sebastiannal. A kapcsolatunk nem állta ki az idő próbáját, ezért békében elengedtük egymás kezét, barátként tekintünk egymásra. Az egyedülálló édesanyák táborát erősítem és köszönöm szépen, jól vagyok. Ahogy eddig is, eztán is a gyermekeim a legfontosabbak a számomra, minden energiámmal rájuk koncentrálok.

Zsuzsa azt is elmondta: szerencsére barátként váltak el a férfival, és a szakítás ellenére most boldog és kiegyensúlyozott.

Olvasd el ezt is!


Szerinted egyedülálló anyukaként nehezebb megtalálni az Igazit?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!