Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Britney ex-férje sikeres DJ lett Japánban!

Europress
Britney ex-férje sikeres DJ lett Japánban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pár éve még rettenetesen elhízott, magányos férfiként tengette napjait Kevin Federline, ma viszont újra sikeres, boldog és vékony!

Britney exe annak idején táncosként dolgozott az énekesnő mellett, ám a válás után nagyon elhagyta magát és ezt a karrierje is megsínylette. Az utóbbi időben viszont úgy tűnik, összeszedte magát: nem csak lefogyott, de azóta lett egy gyönyörű felesége és sikeres a karrierjében is!

Nemrég Tokióba szerződött le hosszabb időre, ahol a hírek szerint elképesztően magas összegeket ajánlottak neki, hogy DJ-ként szórakoztassa a közönséget a város egyik legmenőbb szórakozóhelyén. Kevin - aki egy ideje márK-Fed művésznéven fut - hosszú évek után végre kilépett ex-felesége árnyékából és saját erejéből épített fel egy sikeres karriert.


Kevin és új felesége, Victoria Prince egyébként boldog házasságban élnek és van két gyönyörű kislányuk – úgy tűnik, a férfi végül tényleg révbe ért és ma már Britneyvel is jó kapcsolatot ápol.

Olvasd el ezt is!


Szerinted szép pár voltak Britneyvel?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!