Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így zajlik a Sztárban sztár 4. adása

Így zajlik a Sztárban sztár 4. adása
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Produkcióról produkcióra követheted velünk a műsor eseményeit, az pedig garantált, hogy nagy átalakulásokból és nevetésből ezen az estén se lesz hiány!

Tilla hivalkodó kék virágos öltönyében már magában is egy nagy látványosság, de lássuk, ki mit produkál az október 18-ai adás alkalmával:

Varga Győző sűrű bajusza alól hadarta a néha halandzsába hajló szöveget, a zsűri szerint pedig eddigi legjobb szereplését produkálta Scatman Joe-ként.

Wolf Kati Lady Gaga bőrébe bújt, nagyon nekivetkőzött de kissé félelmetes hatást keltett, inkább egy nőnek öltözött férfira hasonlított, mint a popdívára, a hangja viszont megint páratlan volt, a zsűritől 40 pontot kapott.

Csobot Adélről a zsűri el se hitte, hogy ő van a színpadon, mert annyira jól hozta Mary Zsuzsi karakterét, a produkcióját 40 pontra értékelték, sőt Majka azt tanácsolta az énekesnőnek, így menjen haza, ha szeretné meglepni kedvesét, Istenes Bencét. (Hát, ízlések pofonok...)

Baby Gabi Adele-t jelenítette meg a színpadon, és bár a terebélyes hangú énekesnő Rolling In The Deep című számát szépen hozta, a magas hangok bizonytalansága miatt a mai este igen bőkezű zsűritől most a sok 40-eshez képest csak 36-ot kapott.

Peter Srámek hibátlanul hozta a nőnek öltözött férfi előadót, Boy George-ot, a zsűri a hiteles kisugárzását 40 ponttal jutalmazta.

Csonka András a Quimby Most múlik pontosan klasszikusát énekelte, és mindenkit meglepett produkciójával, az eddigi gyengébb performanszok után nagyon szépen énekelt, a zsűri is elismerte ezt 40 ponttal, sőt, Majka még egy cuppanós csókkal is jutalmazta az előadót!

Gáspár Laci Claudia szerint Volán busz kárpitot kapott öltöny helyett, de azt talán kijelenthetjük: ezt a műsort neki találták ki! A Michael Jackson és Whitney Huston produkciók után ismét fenomenálisan szerepelt, ezúttal a Simply Red frontembereként, Mick Hucknallként. Havas Henriknek nagyon nem tetszett, így ő csak 8 pontot adott, ami lehúzta Laci pontszámát, 37 ponttal végzett.

Rácz Gergő remekül hozta Bereczki Zoltánt, bár kicsit aggódott, milyen lesz szemtől szemben alakítani a zsűritagot. Nagyon jól sikerült neki, Bereczki is teljesen le volt nyűgözve, a zsűri 39 pontot adott neki.

A zsűri szerint Tóth Gabi volt az est legjobbja, az énekesnő és több versenytársa is megkönnyezte a produkciót, olyan átéléssel énekelte Kovács Kati táncdalfesztiválos etalonját, a Nem leszek a játékszered-et, ha lehetett volna, 11 pontokat adtak volna neki.

Bár Csonka Pici nagyon szépen szerepelt ma, végül neki kellett távoznia a versenyből. Mit szólsz az eredményhez?

A következő adásban így változnak át a versenyzők:
Tóth Gabi - Lovasi András
Gáspár Laci - Will Smith
Baby Gabi - Lányi Lala
Csobot Adél - Éder Krisztián 'SP'
Rácz Gergő - Pain
Peter Srámek - Laár András
Varga Győző - James Brown
Wolf Kati - Sia

Szerinted ki lesz a legjobb?

Nem tudom feldolgozni: a fiam egy velem egyidős nővel él együtt

Igaz történet olvasónktól, aki képtelen megszokni azt a helyzetet, hogy fia jóval idősebb társat választott...

Top 10 munka, amit akkor válassz, ha az utazás a szenvedélyed!

Neked melyik munka jönne be leginkább, ami mellett nyakadba vehetnéd a világot?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!