Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 sztáranyuka, aki szülés utáni depresszióban szenvedett

europress
6 sztáranyuka, aki szülés utáni depresszióban szenvedett
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szülést követően minden fenekestül felfordul: a hormonháztartás, a közérzet, a mindennapok rendje és a családi kapcsolatok. Nincs ez máshogy a sztárok körében sem.

A szülést követően minden fenekestül felfordul: a hormonháztartás, a közérzet, a mindennapok rendje és a családi kapcsolatok. Nincs ez máshogy a sztárok körében sem. Az alábbi színésznők mindegyike szenvedett legalább életében egyszer a szülés utáni depresszió nagyon komoly betegségétől.

(A szülés utáni depresszió tünetei: furcsa kényszerképzetek, állandó kimerültség érzet, gyakori pánikrohamok jelentkezése, mellőzöttség érzése, levertség, gyakori, sírás.Ha ezeket észleled magadon vagy barátnődön, testvéreden, mindenképp fordulj segítségért!)


1. Brooke Shields

Kislánya, Rowan születése után 2005-ben a sikeres színésznő teljesen összeomlott. Őszintén, kertelés nélkül beszél akkori mélyrepüléséről az És hullott az eső című könyvében.


2. Hayden Panettiere

Az amerikai színésznő tavaly decemberben adott életet kislányának, Kaya-nak. A múlt hónapban bevallotta, hogy a sok súlytöbblet, a hirtelen bezártságérzet teljesen gúzsba kötötte lelkileg, de most úgy érzi, kezd végleg kilábalni a depresszióból.

Még több sztáranyuka, aki átesett a szülés utáni depresszión – kattints az evamagazin.hu oldalra!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!