Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Babát vár Anne Hathaway?

Babát vár Anne Hathaway?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokszor felröppent már a hír, most azonban tényleg szemmel látható a színésznő kis pocakja... Anne ugyanis a napokban sokat sejtető ruhában lépett a vörös szőnyegre. Nézd csak!

Anne és férje, Adam Shulman 2012 óta házasok, és a babával kapcsolatos kérdésekre szinte mindig ugyanazt a választ adták: szeretnék még élvezni egy pár évig a kettesben töltött időt, csak azután akarnak gyereket. Az elmúlt évben viszont már az a hír járta a párról, hogy hiába kezdtek el próbálkozni, Anne nem tud teherbe esni, ezért már elindították az örökbefogadást is… Nos, ezzel kapcsolatban nem tudjuk mi az igazság, az viszont biztos, hogy a színésznő új filmje, A kezdő premierjén egy sokat sejtető ruhában jelent meg, amiben úgy tűnt: végre tényleg várandós! Nem sokkal ezután férjével is lefotózták, amint egy feltűnően bő, fehér pólóban távozik egy los angelesi étteremből.


A gyermekáldás nagy boldogság lenne Anne számára, hiszen a 32 éves sztár az utóbbi évben tényleg nagyon ráállt a babaprojektre, és barátai szerint nagyon csalódott volt, hogy nem jött össze neki azonnal… Ám mivel Anne és férje magánéletükkel kapcsolatban nagyon ritkán és szűkszavúan nyilatkoznak, a hivatalos bejelentésre még egész biztosan várnunk kell.

Szerinted Anne tényleg várandós vagy csak felszedett pár kilót?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!