Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sarka Kata két gyerek után sikeresebb modell, mint előtte

Facebook/Sarka Kata
Sarka Kata két gyerek után sikeresebb modell, mint előtte
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hajdú Péter feleségét több modellmunkára kérik fel mostanában, mint két gyermeke születése előtt! Most azt is elmondta, mit gondol a 40 kilós modellekről, a divatról és hogy mi az, ami nem tetszik neki a legújabb trendekben.
„Sosem gondoltam, hogy két gyerek után fog igazán a csúcsra törni a modellkarrierem! Rengeteg fotózásom van és rengeteg egészséges életmóddal kapcsolatos munkára kérnek fel. Ez azért lehet, mert én azt az álláspontot képviselem, hogy nem csak 40 kilós modellekkel lehet eladni valamit! Én is sportolok, jókat eszem, de odafigyelek, hogy mit. 60 kiló vagyok, amit büszkén viselek, és sokkal jobban érzem magam, mint pár hónapja, amikor egy fitnesz-verseny miatt 49 kiló voltam”

Kata azt is hozzátette az Aktívnak adott interjújában: úgy érzi, a ruhák is jobban állnak rajta most, és soha nem tenne eleget olyan kérésnek, hogy fogyjon le 32-es méretre – pedig elmondása szerint, már volt példa rá, hogy ezt várták el tőle. Mindig követte a divatot, szereti a világmárkákat, de sok esetben nem tetszenek neki a kifutókon látott darabok, akármennyibe is kerülnek. Annak sem örül, hogy visszajöttek a divatba az extrém sovány modell lányok, akik Kata szerint „szomorúan viselik” a ruhákat, és valószínűleg ezért nem hordaná ő sem nagy kedvvel ezeket a darabokat. A magyar tervezők ruháit viszont nagyon kedveli: azt mondja, ők tényleg arra figyelnek, hogy nekünk, vásárlóknak mire van igényünk.

Olvasd el ezt is!


Te mit gondolsz az extrém vékony modell-lányokról?

Olvasd el ezt is!


Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!