Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Újabb részletek az új Bridget Jones-filmből!

Újabb részletek az új Bridget Jones-filmből!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még több kép szivárgott ki a legfrissebb rész forgatásáról, amiken egy számunkra nagyon kedves szereplőt is felfedezhettünk...Nézd csak!

A legújabb fotókon Bridget éppen egy óriási karácsonyfát vonszol végig London utcáin a Bridget Jones's Baby című film forgatásán, miközben a képeken az is jól látszik, hogy mindenki kedvenc szinglije márvárandós! RáadásulColin Firth, azaz Mark Darcy is felfedezhető jó pár fotón… Szuper hír, ugye? Ez azonban azért furcsa, mert a történet szerint Bridget megözvegyül, így valószínűleg a filmben a pár korábbi, boldog napjait is megörökítik, nem csak a jelen történéseit.

Ez utóbbi szál a rajongók körében óriási felháborodást keltett annak idején, hiszen Helen Fielding írónő teljesen váratlanul döntött úgy: megöli a történet egyik kulcsszereplőjét.Egyes cikkek azt is tudni vélik, hogy a két legutóbbi könyv közötti „időrést” is igyekeztek kitölteni a filmben, ez pedig ugyancsak magyarázza Mr. Darcy szereplését az új részben. Mi mindenesetre nagyon örülünk neki!

Olvasd el ezt is!


Ti várjátok már az új részt?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!