Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Újabb részletek az új Bridget Jones-filmből!

Újabb részletek az új Bridget Jones-filmből!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még több kép szivárgott ki a legfrissebb rész forgatásáról, amiken egy számunkra nagyon kedves szereplőt is felfedezhettünk...Nézd csak!

A legújabb fotókon Bridget éppen egy óriási karácsonyfát vonszol végig London utcáin a Bridget Jones's Baby című film forgatásán, miközben a képeken az is jól látszik, hogy mindenki kedvenc szinglije márvárandós! RáadásulColin Firth, azaz Mark Darcy is felfedezhető jó pár fotón… Szuper hír, ugye? Ez azonban azért furcsa, mert a történet szerint Bridget megözvegyül, így valószínűleg a filmben a pár korábbi, boldog napjait is megörökítik, nem csak a jelen történéseit.

Ez utóbbi szál a rajongók körében óriási felháborodást keltett annak idején, hiszen Helen Fielding írónő teljesen váratlanul döntött úgy: megöli a történet egyik kulcsszereplőjét.Egyes cikkek azt is tudni vélik, hogy a két legutóbbi könyv közötti „időrést” is igyekeztek kitölteni a filmben, ez pedig ugyancsak magyarázza Mr. Darcy szereplését az új részben. Mi mindenesetre nagyon örülünk neki!

Olvasd el ezt is!


Ti várjátok már az új részt?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!