Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Könyvet írt Pirner Alma!

Facebook/Alma Pirner
Könyvet írt Pirner Alma!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A mindenórás kismamának október végén jelenik meg első kötete, amelyben nem csak a rúdtánc kulisszatitkairól mesél, de a női önkifejezés és a párkapcsolati kérdések is fókuszba kerülnek.

Alma szerint – akiről Nánási Pál nemrégiben készített merész, meztelen kismama-fotósorozatot - a rúdtánc minden nőnek, kortól és edzettségi szinttől függetlenül segíthet abban, hogy megismerje és megszeresse a testét, megélje a nőiességét, és akár még a párkapcsolatát is színesebbé tegye.

Olvasd el ezt is!

A magyarországi rúdtánc nagyasszonyának könyvéből minden kiderül erről az izgalmas, ám sokak számára mégis megfoghatatlan műfajról, mely egyszerre sport és előadóművészet, önkifejezési mód és érzéki tánc. A Rúdtánc - A női önkifejezés és csábítás művészete című könyvből az olvasó megismerheti a rúdtánc gyökereit, alapjait és legnevesebb hazai valamint nemzetközi képviselőit. Bepillanthat a csillogó show-műsorok kulisszái mögé, gyönyörködhet a csodaszép táncosnők mozdulatsorait megörökítő fényképekben, és elfelejtheti a műfajjal kapcsolatos esetleges fenntartásait és előítéleteit.Bónusz: a szerző a férfiaknak is tartogat egy kis meglepetést a kötetben...

Olvasd el ezt is!


Te kipróbálnád a rúdtáncot, mint sportot?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!