Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Magyar sztárcsajok, akiknek szenvedélye a futás!

Facebook/Nagy Adrienn
Magyar sztárcsajok, akiknek szenvedélye a futás!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te is imádsz futni? Már tréningezel a következő félmaratonra? Akkor biztos érdekel, hogy kik azok a magyar sztárcsajok, akikkel szó szerint nagy esélyed van összefutni a következő ilyen rendezvényen!

Nagy Adrienn

Az énekesnő már a 3. félmaratonján is túl van, és ma már egyetlen futós rendezvényt sem hagy ki, pedig gyerekként utálta ezt a sportot. Nagy álma, hogy egyszer a maratont is lefussa.

Horváth Éva

Éva nagyjából hat éve kezdett el futni, azóta ez az egyik kedvenc sportja. Az elmúlt hétvégén is indult a félmaratonon - igaz, ezúttal csak váltóban. A modell-műsorvezető átlagosan 40 km-t fut egy héten, és azt mondja: ő így tud a legjobban kikapcsolni, ezért választotta ezt a sportot.

Szabó Zsófi

A szép színésznő évek óta fut rendszeresen, habár az utóbbi időben ezt a szenvedélyét egy másik váltotta fel: a lovaglás! Mivel Zsófi imád sportolni, ezért gyakran tölt fel magáról a közösségi oldalaira hasonló, edzés utáni smink nélküli fotót: ő azon kevesek egyike, aki nem szégyelli így az arcát, mi pedig imádjuk ezért!

Weisz Fanni

A szépségkirálynő kedvenc sportja is a futás, habár újabban pingpongozik és lovagol is. Több jótékonysági maratonon is részt vett már, ahol különböző civil szervezetekért futott. A mozgás azért különösen fontos a siket szépség életében, hiszen a modellkedés miatt mindig a legjobb formáját kell hoznia.

Olvasd el ezt is!

Te mióta futsz rendszeresen?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!