Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lesz több James Bond film Daniel Craiggel? Elárulta!

Lesz több James Bond film Daniel Craiggel? Elárulta!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bármennyire is szeretnék sokan viszontlátni a 007-es ügynök szerepében, neki esze ágában sincs visszatérni a szerepbe...

A TimeOut készített interjút Daniellel, amiben természetesen szóba kerültek a későbbi James Bond filmek. Még csak most fog a mozikba kerülni a legújabb rész, a Spectre, de máris azt latolgatják, ki lesz a következő, aki megkapja az ikonikus karaktert.

Olvasd el ezt is!

A rajongók annak idején kétkedve fogadták Daniel CraigDaniel Craigszínész8cikk0galéria1videóMég több rólaet, mert nem az a tipikus, sötét hajú, vékony Bond-karater volt, mint elődjei, ám 4 ügynökös filmmel a háta mögött már teljesen egybeforrott a szereppel. Éppen ezért sokan szeretnék, ha ő maradna (ugyanúgy, ahogy anno Pierce Brosnannél is nagyon nem akarták, hogy őt lecseréljék...), ő viszont erről más véleménnyel van.

Olvasd el ezt is!

Nos, lesz*rom...Sok sikert másoknak. Engem csak az érdekel, hogy ha én most abbahagytam, akkor egy jó ponton hagytam abba. Majd jönnek mások és csinálnak még jobbat. Hogy aláírnék-e még egy Bond filmre? Inkább vágnám fel az ereimet itt helyben! Nem, most biztosan nem...vagyis egyáltalán nem. Túl vagyok rajta, végeztem. Csak tovább szeretnék lépni. - mondta a színész.

Hát, ebből nagyon úgy tűnik, hogy nem számíthatunk tőle új filmre.

Szerinted kár, hogy nem tér vissza James Bond szerepében?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!