Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tóth Gabi és Száraz Dénes: „Adni jó!"

TV2
Tóth Gabi és Száraz Dénes: „Adni jó!"
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudtad, hogy a mese-és művészetterápián részt vevő beteg gyermekek könnyebben és gyorsabban gyógyulnak? Szeretnél nekik Te is segíteni? Akkor olvass tovább!

A 18 éve alakult Mosoly Alapítvány annak idején azzal a céllal jött létre, hogy súlyosan beteg gyerekeknek szervezzen gyógyító foglalkozásokat, ezzel hatékonyan egészítve ki a kórházi gyógyítás folyamatát. Az alapítvány ingyenes mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal, valamint élményprogramokkal segíti a beteg és lelki traumát átélt gyerekeket, támogatóik adományai szintén az ő gyógyulásukat segítik.


A szervezetet magánszemélyek és cégek is régóta támogatják: köztük van a műsorvezető Winkler Nóra, a VIVA Tv egykori sztárja Piringer Patrícia, valamint Száraz Dénes színész és Tóth Gabi énekesnő is. Gabi és a VIVA Tv 2011-ben egy teljes karácsonyi műsormaratont szenteltek az alapítványnak, Iszak Eszter és Random Marci műsorvezetésével. Akkor Gabi így nyilatkozott:

„Feladatomnak tartom, hogy az ismertségemet arra használjam, hogy felhívjam a figyelmet az adományozás fontosságára!”


Száraz Dénesről köztudott, hogy nagy sportember, éppen ezért idén tavasszal ő is részt vett az alapítvánnyal az Ultrabalaton versenyen. A Mosoly Váltóban 21 beteg gyermek teljesített egy-egy szakaszt a támogatók segítségével – az egyik Dénes volt, aki örömmel futott értük a versenyen, hiszen fontosnak tartja, hogy ne csak mindig magunkkal, hanem másokkal is törődjünk.

Szimpatikusak neked az alapítvány célkitűzései? Akkor mindenképp vedd meg az október 13-án megjelenő novemberi JOY-t, mert nem csak szuper kuponokkal tudsz kedvezményesen vásárolni, de adakozol is a Mosoly Alapítvány javára!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!