Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Buddy, a Tortakirály üzenete a JOY olvasóinak!

Kosina Anett
Buddy, a Tortakirály üzenete a JOY olvasóinak!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A TLC közreműködésében volt szerencsénk találkozni Buddy-val, a Tortakirállyal, akinek nagyon jól esett, hogy ennyi rajongója van a JOY-olvasók között! Üzent is nektek, a vele készült interjút pedig a decemberi lapszámunkban olvashatod!

Óriási érdeklődés fogadtaBuddy ValastroBuddy ValastroCukrász, Szakács6cikk1galéria0videóMég több róla magyarországi látogatását, többezres túljelentkezés volt a közönségtalálkozóra, és hozzánk is sok jelentkezés érkezett a nyereményjátékra, ugyanis 1 szerencsés olvasó találkozhat vele ma 17 órakor.

A TLC jóvoltából egyedüliként nyílt lehetőségünk magazinos interjút készíteni a Carlo's Bakery atyjával, amit majd a november közepén megjelenő decemberi JOY-ban lehet elolvasni. Főszerkesztő-helyettesünk, Tamás Anita– akinek egyébként szintén mesés süticsodái vannak, érdemes követni az #anitasutott hashtaget Instagramon, illetve a joy.hu/anitasutott linken a receptjeit–, készítette vele az interjút, és még egy kis hazai különlegességet, szaloncukrot is készített Buddy-nak, akinek nagyon ízlett a magyar édesség.

Csak szeretnék köszönni minden JOY-olvasónak, és köszönöm szépen a JOY-nak, hogy bekerülhetek a magazinba. Ez a legjobb magazin Magyarországon, szóval olvassátok továbbra is, és mindenképp nézzétek meg a decemberi számot, amiben benne leszek!

Ugye, teljesíted Buddy kívánságát?

A Tortakirály 7. évada október 14-én indul a TLC csatornán.

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!