Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jön a 4. gyerek Ben Affleckéknél?

Europress
Jön a 4. gyerek Ben Affleckéknél?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az év legbotrányosabb szakítása után úgy tűnik, mégis együtt maradnak, ráadásul a gólya is hamarosan megérkezik hozzájuk.

Miután Ben AffleckBen Affleckszínész, rendező, forgatókönyvíró23cikk1galéria5videóMég több rólaről kiderült, hogy többször is megcsalta feleségét, Jennifer GarnerJennifer Garnerszínésznő22cikk0galéria1videóMég több rólat a család dadájával, azt hittük, végleg elválnak útjaik. Jen nem akart békülni, Ben pedig újra a dadánál keresett vigaszt. Az utóbbi időben viszont felröppentek a hírek, hogy mégis megmentik a kapcsolatukat, sőt a negyedik gyermekük is úton van. Ezt bizonyítja az a fotó is, ami nemrég készül Jenniferről:

Egy ismerősük pedig megerősítette a hírt az egyik amerikai bulvárlapnak, hogy valóban párterápiára járnak, és nem válnak el.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

8 dolog, amit a mentálisan erős nők minden nap csinálnak

Ha elkélne egy kis mentális erősítés, olvasd el ezeket a tippeket!

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!