Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jótékony hírességek – Nekik fontos, hogy segíthessenek!

Europress
Jótékony hírességek – Nekik fontos, hogy segíthessenek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy ne csak magunkkal, de másokkal is törődjünk, és nyitott szemmel és szívvel forduljunk a világban történő események felé. Ezek a sztárok is így tesznek: ők azok, akiknek mindig van idejük segíteni, hiszen tudják, hogy a hírnév nagy felelősséggel is jár.

Adni jó! Ha te is így gondolod, akkor fusd át a listánkat, és vásárolj tudatosan: novemberben ugyanis, a JOY-napok alkalmával nem csak kedvezményes áron juthatsz hozzá sok-sok termékhez, de a magazin megvásárlásával a Mosoly Alapítványt is támogathatod! Akikről pedig érdemes példát venni:


Angelina JolieAngelina JolieSzínésznő104cikk7galéria1videóMég több róla
A színésznő számos jó ügyért dolgozott már élete során, a listából talán ő az, aki a legtöbb felajánlást tette az évek során. Angelina az ENSZ jószolgálati nagyköveteként a szegénységgel küzdő országok és a menekültek megsegítésében is részt vesz, valamint több alkalommal adományozott már nagyobb összeget olyan szervezeteknek, mint a rászoruló családokat és árvákat segítő amerikai SOS Children's Villages Alapítvány, illetve a magyar vörösiszap-katasztrófa idején a Magyar Vöröskeresztet is támogatták adományukkal.

MadonnaMadonnaénekesnő, színésznő54cikk5galéria5videóMég több róla
A popdíva két gyermeket is örökbe fogadott annak idején a fekete kontinensről: a Malawiból származó Davidet és a dél-afrikai születésű Mercyt. MadonnaMadonnaénekesnő, színésznő54cikk5galéria5videóMég több róla éppen ezért nagy figyelmet fordít a Raising Malawi Alapítvány támogatására, akik az afrikai gyermekek élelmezésére és iskoláztatására fordítják bevételeiket. Ezen kívül 2014-ben szülővárosa, Detroit felvirágoztatásában is részt vett: az énekesnő adományából a helyi iskola és sportkör kapott új berendezéseket és felszereléseket, valamint a helyi hajléktalan nőket foglalkoztató The Empowerment Plan humanitárius szervezetet is segítette egy nagyobb összeggel.

Olvasd el ezt is!

Lady GagaLady GagaÉnekesnő109cikk15galéria13videóMég több róla
Egy tavalyi felmérés alapján Gaga az első a legjótékonyabb sztárok listáján. Az énekesnőt az iskolai bántalmazások, az AIDS-kutatás, a melegek jogai és a szegénység elleni harc egyaránt foglalkoztatja. Saját alapítványa a Born This Way – amelyet egyébként az édesanyjával közösen hozott létre – többek között az intolerancia elleni küzdelmet és a fiatalok fejlődésének támogatását tűzte ki céljául.


George ClooneyGeorge ClooneySzínész, Rendező, Producer, Forgatókönyvíró40cikk3galéria3videóMég több róla
A sármos színész 2010-ben humanitárius díjat kapott az Amerikai Államtól jótékonysági tevékenységeiért. George - amellett hogy ENSZ békenagykövet, akárcsak Angelina - segítette többek között a 2001. szeptember 11-i terrortámadás áldozatait, foglakozott a dárfúri menekültek ügyével, valamint a haiti földrengés áldozatait is támogatta adományaival. Legutóbb, tavaly karácsonykor pedig a Downtown Abbey sorozat különkiadásában tűnt fel vendégszereplőként – a kisfilm bevételeit a Text Santa jótékony szervezet kapta meg.

Matt DamonMatt Damonszínész7cikk0galéria3videóMég több róla
A sztár csatlakozott jó barátjához, George ClooneyGeorge ClooneySzínész, Rendező, Producer, Forgatókönyvíró40cikk3galéria3videóMég több róla-hoz a darfúri menekült-helyzet megoldását sürgető szervezetben, ezen kívül létrehozta a Water.org oldalt, amely az afrikai ivóvíz-krízis megoldását célozza. Matt a Tonic Mailstopper tagjaként a fák megmentéséért is küzd, valamint a ONEXONE szervezet nagyköveteként a szegénységben élő gyerekeket is segíti.

Ha megveszed az október 13-án megjelenő novemberi JOY-t, nem csak szuper kuponokkal tudsz kedvezményesen vásárolni, de adakozol is a Mosoly Alapítvány javára!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!