Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Baronits Gábor romantikus hétvégéje

Instagram/sydneyvandenbosch
Baronits Gábor romantikus hétvégéje
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szerelmével, a szépségkirálynő Sydney Van den Bosch-al egy afrikai stílusú hotelben töltöttek el pár napot. Az utazás azonban nem volt zökkenőmentes!

Gábor és Sydney romantikus wellness-hétvégét töltött nemrég Felsőtárkányban, ugyanis saját bevallásuk szerint nagyon kevés időt tudnak együtt tölteni a munkájuk miatt. Vágytak már egy kis közös feltöltődésre, ezért esett a választásuk az afrikai stílusú hotelre. Az utazás első pár órája azonban nem úgy sikerült, ahogy a sztárpár tervezte. Sydney az Instagram oldalán számolt be a viccesen kezdődő útjukról:

Olvasd el ezt is!

„Valamiért a közös pihenéseink mindig kalamajkával kezdődnek. Vagy egy repülőgép lekésés... Vagy épp mint most, fürdőnadrág nélkül indulás egy wellness-hétvégére. 3 órára terveztük az érkezest ehhez képest ülünk a dugóban... És bámuljuk a piros lámpát ...jelenleg Egerben! De együtt vagyunk és jól szórakozunk, csak ez számít!”


Ezután szerencsére jól alakult Gábor és párjának pihenése, és sikerült kicsit relaxálniuk a hétvége során. A szerelmesek egy másik cuki fotót is megosztottak, amelyen a szállodájuk kis lakói láthatóak: a szurikáták! Az afrikai témájú hotelben ugyanis ők is helyet kaptak, ami különösen elnyerte Sydney tetszését!


Ti hova utaznátok legszívesebben egy wellness-hétvégére?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!