Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sztárban sztár 2. adás: Gáspár Laci felrobbantotta a színpadot!

TV2
Sztárban sztár 2. adás: Gáspár Laci felrobbantotta a színpadot!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ismét nagyon izgalmas adáson vagyunk túl: íme a Sztárban Sztár második epizódjának összefoglalója, amiből kiderül, ezen a héten kinek kellett búcsúzni a versenytől.

Gáspár Laci tarolt, Csobot Adél mindenkit meglepett, Csonka Pici pedig ezúttal nem hozta a legjobb formáját: ilyen volt a Sztárban sztár 2. adása!

Az este legviccesebb és egyben legkomolyabb átalakulása egyértelműen Csobot Adélé volt: az énekesnőnek Aradszky Lászlót kellett alakítania, de többek szerint inkább Angela Merkelre hasonlított a maszkban, amit ráadtak.


Tóth Gabi zseniálisan (és persze nagyon szexin) hozta Britney Spearst: a sztár a Toxic című számot adta elő falatnyi kis ruhában, amit a zsűri sem hagyott szó nélkül...


Csonka András Amanda Learként meglehetősen komikus hatást keltett: a szőke paróka és csillogó miniruha nagyon viccesen állt a színészen, de sajnos a zsűri tetszését nem nyerte el maradéktalanul a produkció, mivel sok hamis hang csúszott az előadásba.


Varga Győző Takáts Tamásáról szintén inkább a paródia műfaja jutott eszünkbe, sem mint egy komoly és profi előadásé. A zsűrinek is ez volt a véleménye, így meglehetősen alacsony pontszámmal juttatta tovább az Irigy Hónaljmirigy sztárját.


Baby Gabi Fatimát, az egykori Fekete Vonat énekesnőjét alakította, ám ezzel a dallal és előadással ő sem lett a zsűri kedvence. Sminkje és ruhái passzoltak Fatima stílusához, hangja azonban egyáltalán nem emlékeztetett a The Voice sztárjáéra.


A Nyári lányok átalakulása – akárcsak Csobot Adélé – a zseniális sminkmesteri munka eredménye. Edit és Alíz Freddie Mercury és a Queen Barcelona című dalát adták elő. Látványos és profi volt a jelmez és a maszk is, ami jócskán hozzátett az egyébként is erős produkcióhoz.


Rácz Gergő profin utánozta Biga hangját, és a sminkesek és stylistok is jó munkát végeztek, ugyanis az énekes megszólalásig hasonlított a Learning to let go című sláger előadójára.


Wolf Kati Varga Viktorként sem vallott kudarcot. Most jóval nehezebb feladatot kapott ugyan, mint múlt héten (akkor Oroszlán Szonját játszotta), de végül jól oldotta meg, amit a zsűri magas pontszámmal jutalmazott.


Gáspár Lacit imádta a közönség Michael Jacksonként! Pont, mint múlt héten, most is fantasztikus alakítást nyújtott, és mind a mozgással, mind az énekkel sikerült megidéznie a pop királyát. Egyértelműen ő volt az este sztárja!


Peter Sramek remekül utánozta Delhusa Gjon jellegzetes hangját, ez pedig ezúttal 34 pontot ért a zsűrinél.


Bebe Tom Jonesként nem volt túl hiteles – akárcsak múlt héten, a zsűri és a közönség most sem rajongott a produkciójáért, így ezúttal neki kellett hazamennie.

Neked melyik volt a kedvenc produkciód?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!