Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

9 vicces és/vagy kínos tény Pippa Middletonról

europress
9 vicces és/vagy kínos tény Pippa Middletonról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az nem elég vicces, hogy Katalin hercegné kicsi hugicája, ugye!?

1. Milyen név az, hogy Pippa?

,<a href=Pippa MiddletonPippa Middletoníró, divatdiktátor21cikk1galéria0videóMég több róla,vicces tények Pippa MiddletonPippa Middletoníró, divatdiktátor21cikk1galéria0videóMég több rólaról,Pippa Katalin hercegné húga," data-forras="europress" src="/data/cikk/101/101305.w.jpg" />

Philippa Charlotte Middleton olyan szellemes becenevekkel rendelkezik, mint például Pip, Pips, P-Middy, vagy "Panface", mivel középiskolai iskolatársai szerint meglehetősen lapos palacsintaarca volt.


2. Az a bizonyos fenék

,<a href=Pippa MiddletonPippa Middletoníró, divatdiktátor21cikk1galéria0videóMég több róla,vicces tények Pippa MiddletonPippa Middletoníró, divatdiktátor21cikk1galéria0videóMég több rólaról,Pippa Katalin hercegné húga," data-forras="europress" src="/data/cikk/101/101306.w.jpg" />

Pippa híres tökéletes hátsójáról is. Pár éve az egész internet ettől zengett, különösen a királyi esküvőt követően. Honlapok, társaságok, facebook és twitter oldalak születtek "Pippa popsija" névvel.


Még több vicces és/vagy kínos tény Pippa MiddletonPippa Middletoníró, divatdiktátor21cikk1galéria0videóMég több rólaról az evamagazin.hu oldalon!

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!