Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Borrajongó magyar sztárok

Europress
Borrajongó magyar sztárok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ők azok a magyar sztárok, akik nem csak rajongói a finom nedűknek, de értenek is a borokhoz!

Ősszel még inkább a középpontba kerül az utóbbi években nagyon divatossá vált ital: a magyar bor. Ilyenkor egymást érik a borfesztiválok, borkóstolók, és ez sztárjainkat sem hagyja hidegen! Nézzük, kik azok a magyar hírességek, akikkel egészen biztosan találkozhatsz a számos boros rendezvény egyikén!


1.Ákos
Az énekes 2005-ben nyitotta meg saját üzletét Budapesten, amely az Andante Borpatika nevet kapta. Ákos ugyanis régóta rajong a borokért, és elmondása szerint annak idején egy régi álma valósult meg az üzlet létrehozásával. Tulajdonostársával,Tiffán Zsolt borásszal céljuk a művészetek és a bor kapcsolatának bemutatása és a minőségi borfogyasztás szolgálata volt.

2.Vámos Erika
A TV2 műsorvezetője évek óta a borok szerelmese. Azonban nem maradt meg az egyszerű „rajongó” státusznál: elkezdte képezni magát a témában, és először borajánló, majd felsőfokú borszakértői végzettséget szerzett egy neves nemzetközi borkollégiumban. Erika egyébként egri lány, így nem is meglepő, hogy az érdeklődése nagyon hamar a finom magyar borok felé fordult.

3.dr. Csernus Imre
A lelkész, a borász és a pincér – ez olvasható az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok honlapján. A híres pszichiáter az egri Csutorás Ferenc borásszal, és Mészáros Péter grafikussal állt össze, hogy együtt készítsék el saját boraikat. Csernus és társai olyan fantázianevű borokat forgalmaznak, mint a Lelkifröccs vagy a Lelkibéke.

4.Gianni Annoni
Az olasz származású étterem-tulajdonos nem csak a hazája borait imádja, de a magyar fajtákért is odavan! Gianninak képben is kell lennie a legújabb bor-trendekkel, hiszen több vendéglátóhelyet is üzemeltet Budapesten, ahol mindig a legjobb, minőségi borokat szeretné kínálni a vendégeinek. A sztár nagy kedvencei a balatoni borok.

5.Pintér Adrienn – Ada
Ada nem tartja magát borszakértőnek, ő inkább a lelkes kóstolók egyike. Nemrégiben a Balatonfüredi Borheteken járt párjával, akivel egy közös fotót is megosztottak az élményről, a műsorvezető közösségi oldalán.


Szavazz! Melyik a kedvenc magyar borvidéked?
Balatoni borrégió
Pannon borrégió
Egri borrégió
Észak-dunántúli borrégió
Soproni borrégió
Tokaji borrégió
Megosztom az eredményt
Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!