Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ördög Nóra Angelina Jolie példáját követi?

RTL Klub
Ördög Nóra Angelina Jolie példáját követi?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ördög Nóra a magyar Angelina Jolie? Nagyon úgy tűnik, ugyanis a műsorvezető nemrég tért haza dél-afrikai utazásáról– akárcsak a világsztár már több alkalommal.

A műsorvezető mindig is elkötelezett volt a szervezet munkája iránt – pont úgy, mint Angelina – és csak pár napja érkezett haza Angolából, ahol egy hetet töltött el a gyerekek segítésével, az UNICEF és a Pampers közreműködésével. Közösségi oldalára egy megható fotót posztolt tegnap, amelyen afrikai gyerekekkel látható. A képhez ezt írta: „Hihetetlen egy hét van mögöttem... Még emésztgetem... Hamarosan mesélek!”

Ördög NóraÖrdög NóraMűsorvezető19cikk1galéria1videóMég több róla" alt="" />

A műsorvezetőnek nem ez lenne az első közös projektje az UNICEF-fel, ugyanis korábban már a TV2 kötelékében is segítette a szervezet munkáját. Az Ének Iskolája műsor indulásakor a csatorna segített az UNICEF Magyar Bizottság Alapítványnak felhívni a figyelmet a gyerekjogokra, és adományt is gyűjtöttek a világ leghátrányosabb helyzetében lévő gyermekei számára.
Nóra utazása előtt elmondta: még sosem töltött ennyi időt távol a gyerekeitől, ezért egy kicsit félve is indult el a messzi országba. Most viszont végre újra magához ölelhette Micit és Vencelt, és reméljük, hogy angolai útjának pontos céljáról és kint szerzett élményeiről is hamarosan beszámol!


Te töltöttél már külön ennyi időt a családodtól?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!