Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Justin Bieber elárulta a szívszorító okot, miért szakítottak Selenával

Harpers Bazaar
Justin Bieber elárulta a szívszorító okot, miért szakítottak Selenával
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A popsztár meghatóan mesélt arról, miért is futott zátonyra az elsőre álomszerűnek tűnő kapcsolatuk.
A szerelem egy választás, nem egy érzés.

Nyilatkozta Justin a Harpers Bazaarnak. Ha végigtekintünk a Bieber-jelenség eddigi történetén, akkor be kell vallanunk, akármennyire is tehetségesnek tartjuk, hogy vannak dolgok, amiket csinálhatott volna másképp is.

Nem véletlenül vállalta be egyféle vezeklésképpen a the Roast of Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több róla Show-t (Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több róla Égetése), – érdemes megnézni Kevin Spacey, Martha Stewart és Snoop Dogg nagyon-nagyon viccesek –, mondhatjuk erre, hogy fátylat a múltra, fiatal volt, ki ne bolondult volna meg 16 évesen legalább egy kicsit, ha tinilányok milliói rajonganak érte?

Persze a tizenéves fiúk jelentős százaléka nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy hasonló problémákkal küzdjön, mint JB, de úgy néz ki, hogy az ámokfutásra hajlamos tehetség megváltozik, ugyanis a következőt is hozzátette az előző nyilatkozathoz.

Szeretném, ha az emberek a következő fejezetben nem Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több rólat, a művészt vennék észre. Azt szeretném, hogy az emberek elkezdjenek látni engem, hogy a zenémet hallgatva beszélgetni akarjanak majd velem, kontaktba akarjanak lépni velem. Az elmúlt évben úgy viselkedtem, hogy valószínűleg képtelenség hozzám kapcsolódni lelkileg. Nem csak rossz dolgokat tettem, hanem polgárpukkasztó dolgokat. Úgy értem, Úristen, vettem egy majmot! Mi a fenét csinálsz??

Nem állítjuk, hogy mi nem most először vettük észre Biebsben azt a szerény, érzékeny srácot, akit Selena mindig is látott ( ő mondja, nem mi), és akit Justin eddig jó mélyen elrejtett.

Justin gondolatai a szerelemről:

18 éves voltam, amikor összeköltöztem a barátnőmmel, házasságszerű volt a dolog, összeköltöztünk és elkezdtük élni a közös életünket, egyedül. Iszonyatosan szerelmesek voltunk, az identitásom félig Selena volt, és az ő identitása félig én voltam. De ez nem működik így, ha valakit annyira szeretsz, hogy az identitásod belé helyezed, akkor abban csalódni fogsz, nagyokat. Ha pedig csalódsz, akkor veszekszel. Óriásiakat veszekedtünk. A szerelem nem egy érzés, hanem választás, a filmek és a reklámok hazudnak, amikor így mutatják be a szerelmet. Amikor haragszol a barátnődre, a pasidra vagy bárkire akit igazán szeretsz, akkor nem akarod szeretni, de ha elég érett vagy, akkor mégis eldöntöd, hogy szeretni akarod. Ehhez nekem fel kellett nőnöm, hogy erre rájöjjek.

A szívünk mélyéből szóltál, Biebs! Te mit gondolsz, tényleg inkább racionálisan kéne állni a szerelemhez?

Melyikkel értesz egyet? Szavazz!
"A szerelem egy érzés."
"A szerelem egy választás."
Megosztom az eredményt
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!