Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Johnny Depp lánya megkapta élete első főszerepét!

Europress
Johnny Depp lánya megkapta élete első főszerepét!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már korábban is láthattuk őt kisebb-nagyobb filmszerepekben, most viszont élete első mozis főszerepét is sikerült megszereznie! És Lily-Rose még csak 16 éves!

Vannak olyan gyerekek, akik nem igazán szeretnék követni szüleiket a pályán, de Lily-Rose Depp semmiképp sem tartozik közéjük. A 16 éves, szépséges tinilányt láthattuk már korábban a Chanel kifutóján és a francia Vogue-ban, ezen kívül pedig Natalie Portmannel is dolgozott már együtt a Planetarium című, készülő moziban. Legújabb munkája viszont óriási lépést jelenthet a karrierjében, hiszen Lily-Rose megkapta a legendás táncos-előadőművész, Isadora Duncan szerepét Stéphanie Di Giusto készülő filmjében, a The Dancerben. Annyit már most mondhatunk, hogy az édesanyja, Vanessa Paradis szépségét örökölte - ha ezen felül még az édesapja tehetségét is, akkor egész biztosan ő lesz Hollywood új csillaga!


Várod már Lily-Rose filmjeit?

Olvasd el ezt is!


Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!